2777
2789

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی خیلی کوچولوعه

به کمک بچه های نی نی سایت شده شاید حدود ۱۰ عضو

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر در خودم ببینم که یه نسل سالم از بچم بتونم بجا بزارم دوس دارم دوتا داشته باشم اگرم نتونم چنین باری رو تحمل کنم یا در خودم نبینم که یه فرزند سالم رو تربیت کنم ترجیح میدم هیچی نداشته باشم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
۲ تا دارممشکل مالی نداشتم دو تا دیگه هم می خوام

کار درست رو شما میکنید

چند تا بچه خیلی خوبه هم برای اینده خودشون هم خودتون

اوضاع مالی طوری باشه که نیاز های اولیه بچه ها تامین بشه کافیه

همین که چند تا باشن کنار هم باشن و زندگی جریان داشته باشه خیلی قشنگه

من یکی ام،همیشه خلوت...

انگار همیشه تو قرنطینه ایم،سکوت،تنهایی...