2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر قد

360 بازدید | 34 پست

از اول بگم نگید همون اول دیدی یا سرزنش و این چیزا بزارید کنار 

تازه ازدواج کردم ولی یه چیزی که آزارم میده و از اولم بود حتی قبل عقد گفتم ولی خونوادم گفتن مهم نیست پسره خوبیه سالمه و معتاد نیست قد مهم نیست 

قدش حدود ۷ یا ۸ سانتی از من کوتاه تره جوری که کنار هم وایسیم مشخصه دقیق نمیدونم چقدره فکر میکردم مهم نباشه ولی هر روز بهش فکر میکنم همش تو اینستا تو فضای مجازی عکس خانوم و آقا رو میبینم که مرد قدش ۱۰ یا ۲۰ سانت بلند تره حسرت میخورم کاش قدش از من خیلی بلند تر بود یا لاقل بلند تر بود تو خیابون یا هر جا همش حسرت میخورم یا چشمم به اونایی که مرده بلند تره یا مرده قد بلنده 

یه راهی گیر کردم که میتونم بمونم نه برگردم مجبورم بمونم ولی دلم با این زندگی نیست دوسش ندارم 

خودشم دوست داشت از من بلند تر باشه روزای اول عقد اون یه کم بالاتر وایساده بود گفت اگه اینجوری بود خوب بود اونجا بود که بدجور خورد تو ذوقم از اینکه اونم مثل من از این قضیه ناراحته ولی بعد اون روز دیگه چیزی نگفت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا امروز همه نی نی سایتیا گیر دادن به قد همسرشون!! 

اخلاقش چطوره؟ شخصیتش؟ وضع مالیش؟ 

اون دوست داره یا ن 

اگه خیلی واست مهمه خب جداشو اما چند روز به این موضوع فک نکنی از سرت میوفته 

حالا خودت چندی؟

کاربر قدیمی هستم💕