2777
2789
عنوان

خواهشا ی کم ازقروفر بکاهید ب تربیت بچتون برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
صحبت کردم مشاور گاه گاهی میبرمش هرچند مشاوره ها پولکی شدن فقط

اینو راست میگین واقعا، اکثرا دردی از آدم دوا نمیکنن

ولی خود شما و کلا خانواده تون بیشترین و بهترین تاثیر رو بچه دارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نفر ک همش میزدش دختر من تعجب میکرد بش گفتم مامان چرا حرف نمیزنی ی ب مربی بگو یا خودت جوابشو بده بن ...

خدایا چقدشبیه پسرمنه مال منم همینه میگه این دوستمه اون دوستمه موقه رفتن تومهد میگه فلانی سلام فلانی سلام موقه خداحافظی هم هرکدوم بچه هارو میبینه هم میگه خداحافظ ولی اونا هیچکدومشون جواب نمیدن گاهی دخترا میگن سبحان خدا حافظ

توهین ب کسی نباشه بقران قسم سطح فرهنگ ب بالاشهروپایین شهرکارنداره اینجاک میبرم بالاشهر وهمه اکثراپول ...

نه ببین ما یه قسمتی از بالاشهر بودیم یه محله ش به خانواده های ببخشید پاچه ورمالیده معروف بودن یه دونه بچه از اون‌محله می اومد توی یه جمع، یه جمعو میگندوند

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من راهکادبلدنیستم خیلی کلا قدرت تکلمم پابینه

پس سعی کنین یکم از توی اینترنت یا کتابای خوب روانشناسی نکات مهم در مورد افزایش اعتماد بنفس بچه ها رو یاد بگیرین و به کارببندینشون

خدایا چقدشبیه پسرمنه مال منم همینه میگه این دوستمه اون دوستمه موقه رفتن تومهد میگه فلانی سلام فلانی ...

دلم میسوزه برامعصومیتش حاضره حرف بخوره اماباهاش قهرنکنن چون همیشه تنهابوده چون اینجاماتواین شهرهیشکیو نداریم

توهین ب کسی نباشه بقران قسم سطح فرهنگ ب بالاشهروپایین شهرکارنداره اینجاک میبرم بالاشهر وهمه اکثراپول ...

خانواده این دختر از نظر سطح مالی از شما بالاتر هستن ؟پوشش این دختر از بچه های دیگه مهد و دختر شما بالاتر و گرونتره؟

دخترمنم مدام میگه کسی باهام دوست نیس گریه دوستم رف با یکی دیگه دوست شد گریه ....ینی من پیرشدم

من کتاب روانشناسی کودک خوندم تا تونستم کمکش کنم ، شما هم یا کتاب بخون یا از مشاور حتما کمک بگیر 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

به پولداری نیست مثلا بعضی محله های پایین یا وسط‌شهر بچه های بامعرفتی داره رفاقت بلدن از بچگی. 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دلم میسوزه برامعصومیتش حاضره حرف بخوره اماباهاش قهرنکنن چون همیشه تنهابوده چون اینجاماتواین شهرهیشکی ...

منم غریبم اینجاهیچکسو ندارم ازدوتا خونواده ها دورم ازظهرتاحالا هم کلی گریه کردم ناراحتی داشتم درموردش حتی تاپیک زده بودم