2777
2789
عنوان

طبیعیه با روانشناس حرف زدم حالم بدتر شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 32 پست
خانوما این روانشناس جدید بود من مشکلاتمو بهش گفتم راه حل ازش خواستم برای اینکه ناامیدی و رفتار های خ ...

کاش همون موقع میگفتی اشتباه برداشت کردی والا اوناهم علم غیب که ندارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلسات اول تون اگه هست پر فشاره واسه مراجع به تراپیست تون جلسه بعد بگین حتما اذیت شدین

یه روانشناس جدید بود ایشون 

تراپیست قبلیم همه زندگیمو می‌دونه اون درکم می‌کنه 

اینبار نمی‌دونم چرا با خودم گفتم با یه آدم جدید هم حرف بزن 

ولی با حرفاش داغون ترم کرد 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
یه روانشناس جدید بود ایشون تراپیست قبلیم همه زندگیمو می‌دونه اون درکم می‌کنه اینبار نمی‌دونم چرا با ...

پس ارتباط تون خوب شکل نگرفته 

نرین دیگه پیش ایشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تراپی خیلی وقتا اینطوریه...ببین یکی دو جلسه بعد به چه سمتی میره

نه دیگه نمی‌گیرم باهاش 

تراپیست قبلیم همه زندگیمو میدونست و درک بالایی از این زمینه داشت چون به همه چی آشناست کلا به گفته خودش یه پرونده داره رو میزش واسه من 

نمی‌دونم امروز چرا احمق شدم با یه جدید صحبت کردم 

خب معلومه تو چهل دقیقه نمیتونم کل زندگیمو بگم و اونم بفهمه درست نظر بده...

نه دلیلش اینه که مشاورا و روانشناسا سعی نمیکنن درکت کنن بگن حق داری ، از همون اول تلاش میکنن حالتو خ ...

شاید یکی از دلایلش این باشه ولی تا حالا هر کسی رو که دیدم با مشاور حرف زده بدتر شده

مشکل بیشترشون هم این نبود که مردم رو درک نمیکردن، مشاوره غلط میدادن

مثلا طرف با شوهرش مشکل داشت مشاور بهش میگفت اصلا باهاش حرف نزن، محلش نده تا خوب بشه

خوب که هیچی حتی بدتر هم شد

کاش همون موقع میگفتی اشتباه برداشت کردی والا اوناهم علم غیب که ندارن

چرا برداشتمو متوجه شد ولی حرف خودشو میزد 

من میگم به فلان چیزا علاقه ندارم نمیفهمبد اصلا حرفمو

کلا با تراپیست خودم قابل قیاس نبود اصلا 

بستگی به رویکرد روانشناستون داره، اگه cbt کار باشی نه جلسه ی اول اذیت نمیشی، eft از همون جلسه ی اول اروم میشی، اما رویکردهایی مثل طرحواره چند جلسه ی اول اذیت کنندس  

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شاید چون دوباره مشکلاتتو به زبون اوردیه

مشکلات رو خودم گفتم ولی راه حل اون خوب نبود 

من میگم تمام زندگیمو تو این راه دادم خانوادم هم همینطور ولی اون حرفش جا اینکه ناامیدی مو رفع کنه کلا این بود از هدفم دست بکشم 

مشکلات رو خودم گفتم ولی راه حل اون خوب نبود من میگم تمام زندگیمو تو این راه دادم خانوادم هم همینطور ...

جلسه ی اول که راه کار نمیدن، دو جلسه ی اول مصاحبس 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
حتما نباید بعد درمان خوشحال و خندان بیای بیرون گاهی حالت بدتر میشه که این خودش شروع درمانه😑

نه اصلا بحث این نبود 

من تصمیم زندگیمو گفتم برا این راه حل میخواستم 

اون برعکس می‌گفت اینکارو نکن 

حالا فکر نمیکنه من چه همه تاوان دادم چه خودم چه خانوادم

جلسه ی اول که راه کار نمیدن، دو جلسه ی اول مصاحبس

ایشون راهکارشو همین اول بار گفت و اتمام حجت کرد 

من دیدم مخالفت فایده ای نداره سکوت کردم

حق داریمنم رفتم تراپی همون ۵ دیقه اول دعوام شد با طرف اومدم بیرون

😂😂یاد یکی افتادم که رفته بود تراپیست😂.کارشو ول کرده بود ؛ازش پرسیده بود چرا ول کردی 

گفته بود به فلان دلیل 😂

گفته بود این شد دلیل ؟😂

طرف خود تراپیستم عوض کرده بود😂

نه دلیلش اینه که مشاورا و روانشناسا سعی نمیکنن درکت کنن بگن حق داری ، از همون اول تلاش میکنن حالتو خ ...

دقیقا گاهی یچیزی میگی اونا جای اینکه بگن راهو درست برو یا چجوری برو که کمتر آسیب ببینی میگن بزن جاده خاکی 

خب مسلمون قطعا به ذهن خودمم رسیده