2777
2789
عنوان

قراره نشون هم بشیم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست
اگر قرار نیس همو بشناسین پس چرا ازدواج کنید ؟ اولا و دوما نداره آدم وقتی دوستش هم خانوادشو از دست می ...

من ادم شدیدا خجالتی و درونگرایی هستم و تازه از افسردگی و تراپیست دارم میام بیرون اصلا نمیدونم چه پیامی بدم ک خوب باشه

کاربری دست دو نفر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ادم شدیدا خجالتی و درونگرایی هستم و تازه از افسردگی و تراپیست دارم میام بیرون اصلا نمیدونم چه پیا ...

تسلیت بگین و اظهار هم دردی کنید و بگید اگر کمکی از دستتون بربیاد بهتون بگن.

عزیزم اینکه آمادگی ازدواج رو نداشته باشیم تو یه برهه اصلا زشت نیس. دقت کن خودت داری میگی مشکلاتت چیه . بنظرت پختگی لازم برای ازدواج موفق رو داری؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من جا اون بودم تا اخر عنر پیام تمیدادم تا خدت بدی😂🤡

اذیتم نکن 🙈

میگم من یه سال افسردگی شدید داشتم و تازه بهتر شدم خجالتی و درونگرام همین الان دستام عرق کرده نمیدونم چی بهش بگم

کاربری دست دو نفر

تسلیت بگین و اظهار هم دردی کنید و بگید اگر کمکی از دستتون بربیاد بهتون بگن.عزیزم اینکه آمادگی ازدواج ...

همه این مسائل رو گفتم و ایشون گفتن ک اوکیه 

و با مشاور اینا خب حرف زده شده

کاربری دست دو نفر

همه این مسائل رو گفتم و ایشون گفتن ک اوکیه و با مشاور اینا خب حرف زده شده

اوکی گفتن یه آدم اول رابطه به هر شرایطی عادیه چون اوج هیجاناتشه. بعد مدتی سرد میشه و چشماش رو به حقایق باز  میشه. اگر به ازدواج معمولی مثل بقیه میخوای خب اوکیه. من تفکرم این نیس دوس ندارم بعد مدتی با همسرم بگذرونم و مثل اکثر اردوجا بهم عادت کنیم و بخاطر بچه همو تحمل کنیم. البته هر کس مختاره هرجور میخواد زندگی کنه ولی طبق تجربه و تفکرم شما الان پختگی و تفکر مناسب ازدواج رو ندارین با کمی تلاش و گذر چند سال میتونید زندگی مشترک بهتری بسازید.شبتون بخیر 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اوکی گفتن یه آدم اول رابطه به هر شرایطی عادیه چون اوج هیجاناتشه. بعد مدتی سرد میشه و چشماش رو به حقا ...

مرسی عزیزدلم راستش من خودمم دودلم ....نمیدونم زمان میدم تا اون هیجان فروکش کنه و تصمیم درست رو بگیریم 

کاربری دست دو نفر

اصلا نمیدونم چطوری مثلا رفتار کنم پیام بدم بگم متاسفم برای اتفاق و اینا نمیدونم چیکار کنم

تقصیر تو‌نیست‌که بگی متاسفم

بگو تسلیت میگم و خدا بیامرزتش همنشین حضرت علی باشن چمیدونم خدا به شما صبر  بده و اینا

بعد بگو اگه کاری از دستمون برمیاد بگید اگه شرایطش بود حتما میومدیم و این حرفا دیگه

مرسی عزیزدلم راستش من خودمم دودلم ....نمیدونم زمان میدم تا اون هیجان فروکش کنه و تصمیم درست رو بگیری ...

همینکه اینطور فکر می‌کنی نصف راهو رفتی. اگر میخوای خوشبخت باشی و تو سختی ها هم دوام بیاری نباید با تفکر معمول بقیه وارد زندگی بشی . باید تفکر سالم رو بسازی. 🌼

اصلا بهش تسلیت گفتی؟

اره تو این پروسه 

الانم پیام دادم و تماس گرفت و یکم حرف زدیم و عذر خواهی کرد ک امروز نتونسته پیام بده منم گفتم درکش میکنم چون سرش شلوغ بوده و همینطور حالش خوب نبوده

کاربری دست دو نفر