2777
2789
عنوان

این کار نامزدم برام عجیب بود

208 بازدید | 15 پست

پیشنهاد تئاتر دادم قبول کرد و گفتم پس ببینم کی فروش بلیطش باز میشه و اینا گفت پس اوکیش کن

بعد اطلاعات کارتشو فرستاد برای خرید بلیط

من خوشم اومد از کارش ولی یکم عجیب بود برام انتظارشو نداشتم 

من خودم شاغلم البته حقوقم پایینه و اون همیشه هزینه بیرون رفتنارو میده دیگه این بلیط چیزی نبود،خودم میخریدم. 

حالا خواستم بپرسم شما هم اگه جای من بودین تعجب میکردین یا برعکس اتفاقا توقعش رو داشتین از طرف؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اتفاقا خیلی هم کار درستی کرد

اینو که میدونم گفتم اتفاقا خوشم اومد

ولی دیدی بعضی وقتا یه چیزایی برای همه عادیه فقط برای تو عجیبه و جدیده. خواستم بدونم این قضیه هم همینجوریه؟ یعنی روتین روابط همین شکلیه؟ 

اخه من زیاد تجربه رابطه خاص دیگه ای نداشتم

ببین وظیفه شه واقعا من از دوران نامزدی تا الان که عقدشم حدود دو ساله باهمیم همیشه بیرون میریم اون حساب کرده

دستش درد نکنه ولی مرد باید حساب کنه اصلا نزاره زن دست بکنه تو جیبش

اگه واقعا نامزده تشکر بکن ازش ولی جوری بارش نیار انگار داره لطف میکنه یا کم توقعی 

اینو که میدونم گفتم اتفاقا خوشم اومدولی دیدی بعضی وقتا یه چیزایی برای همه عادیه فقط برای تو عجیبه و ...

اره عادیه و من دقت کردم رابطه ای ک مرد خودش خرج میکنه خیلی بادوام تره و احترام زن همیضه حفظ میشه چون به مرد مسئولیت میده و انرژی زنانه خودش رو حفظ میکنه

کلا این جمله من رو سرلوحه زندگیت قرار بده

زن ناز داره مرد نیاز داره

زنی ک خرج نداره ارج نداره

و کلا هر ازگاهی نه همیشه برا اینکه فقط مثلا اون خرج نکنه ی شام یا ناهار مهمونش کن یا هدیه یهویی مردا خیلی دوس دارن

یا گل خیلی دوس دارن ولی ب زبون نمیارن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره