2777
2789
عنوان

چه زندگی عالی دارم چشم نخورم ماشاالله

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست
همه از بچگی زجر نکشیدن تا بزرگسالی ،غر نزنم چیکار کنم ،دلم پره میام اینجا درد و دل میکنم کسی و ندارم ...

حق داری 

ولی سعی کن تو سری خور اینقدر نباشی خانوادت میزنن تو سرت تو نزار بزنن خودتو سرگرم کن یکاری کن یا اگر نمیزارن کلاسی کاری چیزی داشته باشی چه میدونم وانمود کن داری یکچیزی یاد میگیری زبان مثلا یا بافتنی چیزی کار شخصی به هیچ عنوان مخصوصا برای برادرت انجام نده پسرها باد تو خالین جیغ جیغ کن سرش داد بزن البته اگر از اونور مادرت نیاد جوگیرش نکنه 

ببین خانواده رو میشه دست گرفت اینو منی بهت میگم تو سمی ترین خانواده ها بودم قلق داره اما خدا رحم کنه بهت اگر پدرت تعصبی باشه و مادرت دوستت نداشته باشه و پشت برادرت باشه همیشه سخته عوض کردنش سالها طول میکشه 

برادرت کتکت هم میزنه یا جرئت نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری ؟ تهرانی ؟ اگه شهر بزرگ باشی کار راحت پیدا میشه اگه میتونی برو ی کار جانبی مثل منشی یا فرو ...

اصفهانم ،خیلی گشتم ،خیلی جاها رفتم یه نگاه به ظاهرم میکردن میدیدن چادریم قبولم نمیکردن 

فروشندگی هم خواستم برم ولی برا ۱۱ ساعت کار فقط برجی ۴میلیون میدادن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
حق داری ولی سعی کن تو سری خور اینقدر نباشی خانوادت میزنن تو سرت تو نزار بزنن خودتو سرگرم کن یکاری کن ...

ببینم امکانش هست که کلاس برما ولی پول شهریه رو چطوری جور کنم ،اصلا باشگاه نزدیک خونمون هست قبلا میرفتم ولی انقدر بابام با مامانم دعوا کرد که ندارم و از کجا بیارم شهریه بدم دیگه نرفتم ،درست میگی باید یه کار هم تو خونه یاد بگیرم سرگرم بشم دیگه کاراشون رو نکنم پا درد گرفتم از بس دم دستشون دویدم

نه داداشم که جرات نداره بزنه ولی مامانم خیلی پشتشونه،خیلی پسر دوسته خیلیییییی 

افرین خوب بخون خب به بهانه همین درس کار نکن تا عادت کنن

میخونم 

اگر بگم میدونم مامانم میگه حالا بهونه پیدا کردی برا کار نکردن ،داداشمم مسخرم میکنه میگه تو که قبول نمیشی منم یواشکی میخونم آزمون بدم ،خیلی خانوادم سمیه😅