2777
2789
عنوان

دیشب همسرم گفت

675 بازدید | 15 پست

انقدرم شاخ شدی همه نگات می‌کنن بعد ما دیشب کوروش مال بودیم تهرانی ها میدونن اونجا همه خیلی خیلی راحت می‌گردن کسی به کسی نگاه نمیکنه خیلی خودمم همچین حسی نداشتم که کسی نگاه کنه بعد گفتم این هما شاخ اینجا گفت برو خالا برو بهت میکم دیگه یادم رفتم ازش بپرسم به نظرتون بپرسم ازش یا نه 

به خدا از خودم تعریف نکردم و پز ندادم 😂😂

راستی تیپمم خوب بود اما نه اینکه برهنه و باز باشه ولی تیپم عالی بود خودم دوست.داشتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس از تیپ دیشبت لطفا

حیف نگرفتم یادم. رفت 

ولی این بود پالتو بلند استخونی نیم بوت کرم لگ کبریتی کرم شال موهامم فرق کج موهامم دورم بود

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میام نینی سایت یکم تاپیک فان ببینماولین تاپیکی که بهش برمیخورم:

😅😅 واقعا فکرم درگیر شد اخه همسرم کم پیش میاد این حرفارو بزنه

من باشم پیگیر نمیشم چون توجه و نگاه های بقیه برام مهم نیست حقیقتاً

منم اصلا برام مهم نیست تا جایی که اصلا متوجه نمیشم کسی نگاه میکنه یا نه اما حرفش نصفه نیمه موند گفت بعدا بهت میگم چرا برا همون 

نه اتفاقا کوروش مردای هیز و هول پایین شهری میرن 

بالاشهر نیست که

من هروقت رفتم خرید همه میفتن دنبالم🤣🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
منم اصلا برام مهم نیست تا جایی که اصلا متوجه نمیشم کسی نگاه میکنه یا نه اما حرفش نصفه نیمه موند گفت ...

اگه خیلی کنجکاوی میتونی بپرسی دیشب یه چیزی خواستی بهم بگی؟! 

اگه اظهار کرد یادش نیست بنظرم پیگیر نشی بهتره

شاید کسی نگاهتون کرده یا تعریف کرده از ظاهر یا استایلتون

نه اتفاقا کوروش مردای هیز و هول پایین شهری میرن بالاشهر نیست کهمن هروقت رفتم خرید همه میفتن دنبالم🤣 ...

من که تا حالا تنها نرفتم همیشه با همسرم بودم اما وضعیت حجاب منظورم بود خیلی راحت هستن همه کلا غرب نسبت به شمال تهران حتی وصعیت حجاب آزاد تر هست

تو قبلا چادری بودی ؟

اره ۶ و۷ سال پیش دخترم به دنیا اومد به مرور گذاشتم کنار

اگه خیلی کنجکاوی میتونی بپرسی دیشب یه چیزی خواستی بهم بگی؟! اگه اظهار کرد یادش نیست بنظرم پیگیر نشی ...

نه دیگه پیگیری نمیکنم شاید اصلا یادشم نباشه