2777
2789
عنوان

اگه حوصله دردو دل داری بیاتو🙂

56 بازدید | 8 پست

چرا میبینم اما درس نمیگیرم؟ 

خیلی اذیت میشم از دست خودم حرصم میگیره کل زندگیم مختل(مخطل🫤) شده..... 

ببین فکرکن میدونم این کارو انجام بدم یافلان جایی نرم به نفعمه اماسستم بازم اون کارروانجام میدم ضربه های بدی میخورم مورد تمسخر قرارمیگیرم کوچیک میشم باخودم میگم دیگه بیدارشدم فلان رفتارو میکنم امابعد مدتی یادم میره و بازم مثل سابق همون دختر ساده بی تدبیر میشم😭😭😭انگار بلد نیستم یا عادت کردم ک بی ارزش بشم و.... 😓

کسی هست چنین اخلاقی داشته باشه؟ 

راهکاری اگه هست میشه راهنماییم کنید؟ بابت این موضوع خیلی به مشکل میخورم و حرف میشنوم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از باسیاست بودن یه عده و شل مغز بودن خودم عصبانی میشم و قدرت تصمیم گیریمو از دست میدم و هی گند میزنم😔😔😔😔

گاهی وقتا از دست خداهم شاکی میشم ک چرا منو اینقدر حقیر افریده😭😭😭

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
چن سالتونه

23 متاهل ی دختر بچه هم دارم 

دلم براش میسوزه باوجود همچین مادری

چقد منی منم

تو قشنگ درکم میکنی نه خیلی تو عذابم😔😔😔

23 متاهل ی دختر بچه هم دارم دلم براش میسوزه باوجود همچین مادری

ما هممون یه عیب ونقصی داریم هیچکس کامل نیست مهم اینه شماقبول دارید دلتون نسوزه ارزش مادر خیلی بیشترازاین حرفاست میتونید تغییر کنید

ما هممون یه عیب ونقصی داریم هیچکس کامل نیست مهم اینه شماقبول دارید دلتون نسوزه ارزش مادر خیلی بیشترا ...

خیلی سختمه