2777
2789

یه خونه به دادگاه معرفی کرده رو به روی خونه مادرش که اصلا در شأن من نیست و دیواراش نم میده و توش وسیله های کهنه خونه ییلاقی مادرشو ریخته حالا برام دادخواست فرستاده من اصلا نمیخوام برگردم به اون خونه چون هم مهریه اجرا گذاشتم و هم نفقه قطعا اذیتم میکنه . چی بگم توی شورای حل اختلاف ؟؟ اینم بگم همسرم عادت به ترک منزل داره و چند تا صورتجلسه کلانتری ترک منزل ازش دارم. تو دادگاه دروغ میگفت زنم منو بیرون میندازه از خونه .  

"خدای خوبم، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن..."

خب اونجا قطعا میگن خونه و وسایل رو تامین کرده باید بری   راهی نداری   چون اونا با نم کاری ندارن یا مثلا مارک تی وی چیه ! اونا میگن خونه ست با وسایل .     مشکلت چیه حالا که میخوای طلاق بگیری؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اونجا قطعا میگن خونه و وسایل رو تامین کرده باید بری راهی نداری چون اونا با نم کاری ندارن یا م ...

پس چرا میگن با جلب نظر کارشناس ؟ مگه کارشناس نباید بگه ؟ مشکلم این بود که خونه نمی گرفت برام دو ساله تو خونه ای که پدرم اجاره کرده بود نشست سال سوم باز حاضر نمی شد خونه بگیره خونه رو ترک کرده بود منو ول کرده بود تو خونه پدرم شکایت ترک انفاق کردم مجبور شد خونه تهیه کنه اما یه خونه داغون . اون خونه هایی که پدرم برامون اجاره کرد زمین تا اسمون ب این خونه فرق داره

خیلی پروسه دادگاه سخته. عزیزم طلاق هم خیلی سخته اگر مشکلتون خیلی جدی نیست و حتی یه آب باریکه مونده ت ...

شوهرم خودش برام خونه تهیه نمی کرد  و نفقه نمیداد قهر قهرو بود چون تک فرزنده ...من نمیخوام جدا شم اما خونه واقعا داغونه

پس چرا میگن با جلب نظر کارشناس ؟ مگه کارشناس نباید بگه ؟ مشکلم این بود که خونه نمی گرفت برام دو ساله ...

عشقم خب همین دیگه    تا اونجا که من شنیدم  میگن ی خونه باشه با وسایل حداقلی برای زندگی   کاری ب متراژ و نم و ... وسایل های ریز خونه ندارن   شما اگر جهازتو جمع کردی بردی برا خودت اونا میگن ی یخچال و تی وی و فرش حتی اگر کهنه باشه اوکیه    و باید تمکین کنی    کاش با زبون خوش براه میاوردیش قانونی خیلی سخته    بازم اگر رفتی بعدا بیا بهمون بگو چطور شد   اطلاعاتمون آپدیت شه   اما من همینا رو شنیدم 

متاسفانه همسرم حیوانه اگر انسان بود میشد من همه راه ها رو رفتم که این آقا از خر شیطون پایین بیاد اما نیومد . مشکلمون به خانواده ها هم کشیده شده بود و اونا با هم قهر بودن . سه ساله ازدواج کردم یک روز شوهرم نیومد خونه پدر و مادرم به دستور مادرش. چون مادرش با پدرم درگیر شده بودن . مادرش قشنگ مادر فولاد زره س و آخر زندگیمو نابود کرد