2777
2789
عنوان

تا میام حرف بزنم میگه دهنتو ببند گوهخوری نکن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 75 پست
نه باید متوجه رفتار بدش بشهولی احیانا تو از اونهایی هستی که صدای بلند و تو مخی دارن؟ من دیدم اینطور ...

نه بخدا اصلا صدام اونطور نیست

اتفاقا ابجیم انگار بلندگو قورت داده طلبکارم هست اکثرا ولی به اون هیچی نمیگه به من میگه فقط

من تن صدام ارومم هست

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
من اصلا اجازه نمیدم کسی جز خانوادم باهام بد حرف بزنهتازه خیلی جاها برا دیگران زورگو هم بودم اما جلو ...

من آخه تقصیر خودم بود می‌دونی نمیدونم چطور بگم ولی نود درصدش بخاطر احمق بازیه خودم بود ... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ این فک کرد من کلاااا گرایشم اینجوریه ..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت کلا حذف نزن انگار لالی مخصوصا پیش بابات باهاش هم سرسنگینی باش پرسید چه بگو از رفتارت با خودم ...

همین کارو میکنم ولی مطمئنم نمیپرسه چته

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
من انقدری از خانوادم بیزارم که بود و نبودشون فرقی ندارخ برام ،زمانی که مستقل بشه قول میدم ماهی یک با ...

فقط تنها امیدم اینه دانشگاه شهر دیگه قبول شم

اینجوری ینی بهت پولم نمیده؟

چرا اتفاقا سرماه خودش پول میزنه ولی همش اینطوری میگه بهم

هرچیم باشه هرچیم بگه بابامهنمیدونم چرا الان اینطوری شدهبچه که بودم خیلی خوب بود باهام

مامان منم یه زمانی باهام خوب بود یعنی تا قبل هفت سالگی به بعدش عین سنگ شد عین دشمن شد عین زن بابا شد

مامان منم یه زمانی باهام خوب بود یعنی تا قبل هفت سالگی به بعدش عین سنگ شد عین دشمن شد عین زن بابا شد

چرا اخه

مگه چیکار کردیم ما

فرق ما با بقیه بچهاشون چیه؟

فقط تنها امیدم اینه دانشگاه شهر دیگه قبول شم

ببین من چون غیر انتفاعی درس میخونم درس های تخصصی مثل چرم سازی و کد نویسی نقاشی با آبرنگ داره ،یعنی من با خودم میگم خدایا اگر نتونستم کنکور بدم اینا کمکم کنن که برمو بر نگردم 

برای چرم سازی هم آنلاین شاپ خودمو دارم

چرا اخهمگه چیکار کردیم مافرق ما با بقیه بچهاشون چیه؟

من یه داداش دارم با فاصله سنی خیلی زیاد الان ۳۰سالشه

انقد بهش محبت می‌کنه که نگو عین یه دختر بارش آوردن اما منه بیچاره اینجا دارم تلف میشم