2777
2789

من یہ دختر دارم یکبار طلاق گرفتم بعدش بہ خاطر دخترم رجوع کردم، خیلی تجربہ بدی بود ھم برای من ھم دخترم، کلا سہ ماہ طلاقم طول کشید ولی تو ھمون مدت دخترم لکنت زبان گرفتہ بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چی به خودم بستگی داره که بهشون رو بدم یا نه

عزیزم نمی‌دونم چند سالته؟ ولی این حرف رو از کسی می‌شنوی که تا پای طلاق رفت ولی بخاطر بچه معلولش برگشت. الان که سالها گذشته خیلی خدا رو شکر میکنم که جدا نشدیم

بچه‌ها با مامانت موندن

ن ولمون کرد رفت دنبال هوس خودش،چهار تا قد و نیم قد

پنج شیش سال ندیدیمش بعدشم هرازگاهی ی پولی خرجمون میکرد و ادعای مادریش ب فلک میرسه😕😀

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم نمی‌دونم چند سالته؟ ولی این حرف رو از کسی می‌شنوی که تا پای طلاق رفت ولی بخاطر بچه معلولش برگش ...

من خیلی توی موقعیت بودم وآدم آشغال دوروبرم زیاد بوده وهست ولی همیشه شرافت رو انتخاب کردم

خوب شد پیدات کردم . جیگرم داره ریش میشه . جونی به تنم نمونده برام دلم برا بچم کبابه 😭اون الان کجاست ...

فقط خدا می‌دونه با خوندن کامنتت چقد حالم بد شد🥲🥲

خدا کمک کنه بتونی بیاری پیش خودت بچه رو 

هیچی نمیتونم بگم ک آروم شی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
فقط خدا می‌دونه با خوندن کامنتت چقد حالم بد شد🥲🥲خدا کمک کنه بتونی بیاری پیش خودت بچه رو هیچی نمیتو ...

قصد ناراحت کردنتو نداشتم . الهی دلت شاد شه . مرسی ک دعام کردی .