2777
2789
عنوان

واقعا فاز بعضی از نی نی سایتی ها چیه بالاخره چی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 62 پست
مگه چه مشکلی براتون پیش اومده... که فکر میکنید... با رفتن پیش اینا مشکلتون حل میشه... به خدا اعتماد ...

به خدا اعتماد دارم ولی یه مشکلی رو وقتی ۱۰ سال داری و همه جوره از خدا خواستی و نشده با خودت میگی شاید واقعا باید برم سراغ کسی که علمشو داشته باشه و وسیله شه بلکه خدا مشکلمو حل کنه

گدای در خانه حسینم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم یه پیگ‌می بود مثل همونی که اینجا هی داره خنده عصبی میکنه🤭🤭🤭 شما خواب بودی ندیدیش منتها شما ه ...

اتفاقا من هم جنسامو خراب نکردم ، اونی که عقب مونده ب خودش گرفت حرف و انداختم زمین و صاحبش برش داشت ، حالا که انقدر سوختی و بهت برخورده هی ریپلای کن همین ک با یه کامنت انقد به هم ریختمت برام کافیه ، هی ریپلای کن😝

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اونم یه پیگ‌می بود مثل همونی که اینجا هی داره خنده عصبی میکنه🤭🤭🤭 شما خواب بودی ندیدیش منتها شما ه ...

راستی دویصت 😝تویی که نمیدونی دویست چجوری نوشته میشه بایدم حسودی کنی ، حالام درگیر کامنت من شو ، حرفای من اینجا خیلیارو میسوزونه و هی صب تا شب ریپلای میکنن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

به خدا اعتماد دارم ولی یه مشکلی رو وقتی ۱۰ سال داری و همه جوره از خدا خواستی و نشده با خودت میگی شای ...

اینا دروغه.. خیلی ها دارن مینالن که با رفتن پیش جادوگر وفالگیر.. شیاطین واجنه وانرژی منفی وگرفتاری بیشتری شده.... من برای خواسته ای ۶سال پافشاری کردم وگریه کردم... الان میفهممم.. واقعا هر کاری حکمتی داره درسته... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

راستی دویصت 😝تویی که نمیدونی دویست چجوری نوشته میشه بایدم حسودی کنی ، حالام درگیر کامنت من شو ، حرف ...

این دویست را من ننوشته بودم یکی نوشته بود به همونشکلی که تو هزیز مینویسی بعضیام غصه میخوردن منم گفتم فیکه درست میخوندی دنبال چیز دیگه میگشتی هزیزم🤭🤭🤭

اینا دروغه.. خیلی ها دارن مینالن که با رفتن پیش جادوگر وفالگیر.. شیاطین واجنه وانرژی منفی وگرفتاری ب ...

دقیقا ... بعضیا فکر میکنن از خدا طلبکارن . بعضیم چیزایی میخوان که بنفعشون نیست..‌ خداوندا به من آن ده که آن به ...

اینا دروغه.. خیلی ها دارن مینالن که با رفتن پیش جادوگر وفالگیر.. شیاطین واجنه وانرژی منفی وگرفتاری ب ...

حکمت به این شکلی که میگن قبول ندارم‌ اینکه هر خواسته ای داشته باشیم و نشه میگن حکمته اشتباهه. سخنرانی اقای فاطمی نیا رو گوش بدین در مورد حکمت جالبه

گدای در خانه حسینم❤
دقیقا ... بعضیا فکر میکنن از خدا طلبکارن . بعضیم چیزایی میخوان که بنفعشون نیست..‌ خداوندا به من آن د ...

کاش خواستن چیزایی که به صلاحمون نیست هیچوقت به دلمون نیفته

گدای در خانه حسینم❤
کاش خواستن چیزایی که به صلاحمون نیست هیچوقت به دلمون نیفته

نمیخوام شعار بدم باور کن این حس واقعی منه تا حالا هر چی خواستم خدا داد و فهمیدم اشتباه بود 

من یه پسر عمه داشتم شبیه رضا گلزار باور نمیکنی چقدر گریه کردم به خدا و نماز شب .... تا بالاخره داد و ...

سرتو درد نمیارم و فهمیدم حکمت اونهمه نشدنه چی بود 

بعد خودمو تسلیم رضای خدا کردم اولش سخته ولی تمرین کنی شدنیه اونجور بهت میده که همه انگشت به دهان بمونن امتحانش کن 🌹🌹🌹

من به هیچ خرافاتی اعتقاد ندارم...

خرافات نیست عزیزم حقیقت داره اون دعایی ک رو یکی اثر می‌کنه ی جن یا همون موکل داره ک رو اون آدم تأثیر میزاره مجبورش می‌کنه همون کاری رو بکنه ک صاحب دعا خواسته 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خرافات نیست عزیزم حقیقت داره اون دعایی ک رو یکی اثر می‌کنه ی جن یا همون موکل داره ک رو اون آدم تأثیر ...

شما قبول داری من نه جن رو قبول دارم نه موکل نه این حرفها رو ....

هرچی آرزوی خوب مال تو