2777
2789

بچه ها علامت سوال نمیشه گزاشت تو عنوان تاپیک، خلاصه این خانم که میشه زن پسرعموی شوهرن تو عروسی یکی از اقوام شوهرم منو دید گفت زندگی خیلی سخته؟ چه سنت زیاد بنظر میاد.و بار اول بود منو میدید. نمیدونم جون هایلایت کرده بودم اینو گفت چون من واقعا چهرم بزرگونه نیس.. حالا فردا میریم ملاقاتشعمل داشته.چجوری تیپ بزنم، حرفش هنوز یادمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون اگه شعور داشت همچين حرفى نميزد . حالا خيلى برات مهمه به چشم يك بيشعور چجورى به نظر مياى ؟

جالب اینجاس بعدش کلی اومد خونه مادرشوهرم و دور و برمون میپلکید عفریته که برادرشوهرم دخترشو بگیره

عزیزم شاید آرایشت زیاد بوده، من یه بار با میکاپ رفتم عروسی و یه خانمی از اقوام همسر اولین بار من رو اونجا دید و دقیقا همچین حرفی بهم زد، بعد از مدتی من رو بدون آرایش دید گفت وای چقدر اون شب سنت زیاد بود، الان چقدر خوبی، کاملا سنت بهت میاد.

آرایش و موی رنگ روشن سن رو میبره بالا

خواستی بری ببینیش حداقلِ آرایش رو بکن و لباسهای رنگ روشن بپوش

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)