2777
2789
عنوان

چه رفتارهایی آدمارو خاص جلوه میده از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 47 پست
بخدا هخمینه که میگن پنچتا انگشت باهم برابر نیستن

آره آره دقیققققققا 

خدایا امشب به درگاهت پناه آوردم آبرومو حفظ کن تا آخر عمرم بنده خوبت میشم به عهد و پیمانم با تو وفادار میمونم نجاتم بده دست غیب الهی نجاتم بده آبرومو حفظ کن بخیر کن از سرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی!خب یعنی خاص بدنیا بیای!خب این هم یه رفتار هاییه که باید یادگرفته بشه و عمل کنی

دقیقا یعنی خودت خاص باشی

اصلا حواست نیست ولی یه رفتارت تو رو خاص کرده

اینطوری قشنگه وگرنه کسی بخواد تقلید کنه اصلا خاص نیست

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ینی چی🤭

یعنی ذاتا خاص باشه

خودش اولین الگو از شخصیت خودش باشه و شبیهش رو ندیده باشم

این می شه خاص

وگرنه تقلید یک رفتار خاص بودن نیست

راستش یکی رو اینطور دیدم اول تا دیدمش گفتم چه قدر عجیب و تکه

هنوز رابطه‌ام باهاش ادامه داره و هنوز شبیهش رو ندیدم🤦🏻‍♀️🥲

دقیقا یعنی خودت خاص باشیاصلا حواست نیست ولی یه رفتارت تو رو خاص کردهاینطوری قشنگه وگرنه کسی بخواد تق ...

اره واقعا آوریل لاوین یه آهنگ داره در این زمینه معرکست گوش کن complicated

دقیقا یعنی خودت خاص باشیاصلا حواست نیست ولی یه رفتارت تو رو خاص کردهاینطوری قشنگه وگرنه کسی بخواد تق ...

کاش آدما از یه روز یاد بگیرن و شروع کنن که خودشون باشن. چندشم میشه یکی فیک باشه. حتی زیباترین انسان

پس چرا نمیری بش بگی؟!

بهش گفتم😂

خودش که می گه من نمی‌دونم چیم خاصه🤦🏻‍♀️

منم نمی تونم جوابش رو بدم چون یه رفتار ثابت نیست کل شخصیتش اینطوره

کاش آدما از یه روز یاد بگیرن و شروع کنن که خودشون باشن. چندشم میشه یکی فیک باشه. حتی زیباترین انسان

دقیقا

بعضی از همسنام رو می بینم سلیقه هاشون توی همه چیز شبیه هم، تیپشون شبیه هم، حرف زدنشون شبیه هم، حتی چهره ها شبیه هم

انگار از یه نمونه زیراکس گرفتی

دقیقابعضی از همسنام رو می بینم سلیقه هاشون توی همه چیز شبیه هم، تیپشون شبیه هم، حرف زدنشون شبیه هم، ...

به نظر ضریب هوشی های بالاتر فیک نیستن ! و سریع خزها رو تشخیص میدن