2777
2789
عنوان

مامانم گفت پامو عروسیت نمیزارم

323 بازدید | 10 پست

من مدت زیادی با پسری بودم 

که پا جلو گذاشتن و این وسط حرف و بحث بین مادرا باعث شد دعوا به وجود بیاد 

حالا اینکه دو طرف مقصرن به کنار 

مادرم گیر داده بود به یه پسره که وضع مالی خوبی داشت و هی اصرار می‌کرد ببینمش 

که دیدمش و گفتم نه چون ده سال ترم بزرگتر بود و اصلا ازش خوشم نیومد 

از اون روزم که بحث شد بین مادرم و مادر پسری که باهاش بودم 

گفت اگه با این عروسی کنی برات هیچ کاری نمیکنم و حلالیت نمیکنم و رفتار های تهدید گونه 

بعد از چند روز گفتم بیا با مشاوری که باهاش حرف زدم و در جریان همه چی هست صحبت کن 

که خیلی عصبانی شد و گفت مگه من روانیم ، مادر اون پسره باید بره و .‌...

من موندم واقعا چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه اینکه گفته پامو عروسیت نمیزارم و .... میخواد بهم حس عذاب وجدان بده البته بابام منطقی تره

ولش کن یه چیز از عصبی بودن میگه 

مامانم‌ منم چون به اون کسی که می‌خواست نرفتم همش میگه نمیام عقدت و ...

منم میگم نیا خوشبختی من مهمه یا خواسته تو

این پسر همونی نیست که از نظر مذهبی اختلاف دارید و دوست جنس مخالف داره ولی به شما برای شال گیر میده و بعد از برقراری رابطه به شما گفته دیگه نمیخوامت و سربازی هم نرفته و مامانش هم خیلی توهین میکنه و همش به حجاب شما گیر میده و حق طلاق هم بهتون نمیده ؟

اجازه بده با مادرت موافقت کنم 

حق داره بنده خدا

این پسر همونی نیست که از نظر مذهبی اختلاف دارید و دوست جنس مخالف داره ولی به شما برای شال گیر میده و ...

خب باشه اصلا 

چرا به خاطر خود من نمیاد یه ساعت وقت بزاره برای مشاوره ؟ 

چرا سر جهیزیه و عقد طوری رفتار کرد که انگار فقط میخواد دخترشو بده بره 

خب باشه اصلا چرا به خاطر خود من نمیاد یه ساعت وقت بزاره برای مشاوره ؟ چرا سر جهیزیه و عقد طوری رفتار ...

کلا کسایی که سن بالاتری دارن با مشاور و این چیزا کنار نمیان احساس میکنن بهشون میگیم روانی

بعدشم توی تاپیکات به نظر میاد مامانت نمیخواد بذاره شما راه اشتباهی رو انتخاب بکنی 

یکمم هم لجبازی میکنید دوتاتون