2777
2789

کلاس اول ، روز نیست نگه چیزی کم کردم

دیوونه شدم دیگه ، بدبختی نمیشه هم مثلا مداد یا وسایل ضروری گم میکنه تا یه مدت نخرید تا تنبیه بشه

این هفته کلا ۲ روز رفتن ، ۳ تا وسیله گم کرده

جدا از بحث مالیش میترسم عادتش بشه 

شما چه برخوردی میکنید 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

پسر منم کلاسه اوله   اولای سال   خیلی   گم میکرد    الان  کمتر شده  ولی  بازم   گم میکنه   پا کن ومدادشو زیاد گم میکنه   شابلون تاحالا چند بار گرفتم مداد رنگی هم  رنگهای اصیلش  گم میکنه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم کلاس اولهتا حالا چیزی گم نکردهبیشتر پیدا می‌کنه😅

قبل اینکه بره مدرسه خیلی روی وسایلش حساس بود

الان تعجبم چرا اینجوری شده

شما چه برخوردی میکنی

پسرم خیلی حساسه  اگه چیزی   بگم میترسه  برا همین چیزی نمیگم فقط وسایلشو چک میکردم بهش میگفتم مداد یا پاکنت نیست مواظب باش گم نکنی  کم کم بهتر شد  الان  کمتر گم میکنه 

قبل اینکه بره مدرسه خیلی روی وسایلش حساس بودالان تعجبم چرا اینجوری شده

فقط شما نیستی جانم

توی گروه مادرا روزی نیست که چندتا مادر خبر گم شدن کتاب و دفتر و وسایل بچه‌هاشونو ندن. 

فقط شما نیستی جانمتوی گروه مادرا روزی نیست که چندتا مادر خبر گم شدن کتاب و دفتر و وسایل بچه‌هاشونو ن ...

بله دیدم 

اما خب میترسم عادتش بشه

نمیشه عزیزمهنوز خیلی کوچیکن. فقط حساسش نکن که لج کنه. بعضی مواقع بهش یادآوری کن. تأکید هم نکن. فقط ی ...

دعواش نکردم 

با ملایمت گفتم بهش 

اما چون همیشه مرتب بود گفتم نکنه واسش عادی بشه