2777
2789

کلا اعتماد به نفسم اومده پایین که زشتم…

بعد پرسیدم اگه به یکی میگن بهت میخوره مغرور باشی یعنی خوشگلی یا نه

یکی گفت یعنی تخسی هیچی نداری ولی خودتو میگیری😖

تاپیک قبلیمه

کاربری مشترکه منو و و دخترخالمه🤦🏻‍♀️🥰

عکستو بذار ببینم من راستشو میگم 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف  کسی توجهنگن

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببخشید اما اینجا همه جور آدم با همه جور شخصیتی هست   اون کسانی که اینجا نظر میدن اگر تو واقعیت ببینیشون شاید حتی بدت بیاد جواب سلامشونو بدی ! در این حد داغون   پس چرا جدی میگیری گلم ؟

اینجا اگ بگی همه میگن خوشگلم شرو میکنن تخریب

اگ بگی زشتم یکاری میکنن فک کنی زیبای خفته هستی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

واقعا؟

اره  منم خیلی تعجب کردم اما پیج رو هم گذاشت   واقعی بود پیج زدن تو اینستا   تمام عکسای خانومای سایت رو اسکرین میگیرن میذارن اونجا با نام کاربری    خیلی مواظب باش   

ببخشید اما اینجا همه جور آدم با همه جور شخصیتی هست اون کسانی که اینجا نظر میدن اگر تو واقعیت ببینی ...

اخه قبلش بدتر بودم اونجا اومدم بهتر شم بدترم کرد

گفت هیچی نداری الکی مغروری

با اینکه من نگفتم مغرورم گفتم یکی بهم گفته اینحوری بهت میاد

نه بابا چرا اینجوری معنیش کرد 😂وقتی یه نفر مغرور به نظر برسه از ایناست که با بقیه کم صحبت میکنه و د ...

به قیافه ربطی داره یا نه؟

من اونایی که خوشگلن یا جذابنو  فکر میکنم مغرورم

به قیافه ربطی داره یا نه؟من اونایی که خوشگلن یا جذابنو فکر میکنم مغرورم

نه به نظرم ربطی نداره زیاد 

یه سریا حالت صورتشون خندون نیست و یا موقع نگاه کردن از بالا به پایین نگاه میکنن و یا تماس چشمی برقرار نمیکنن 

اینا ظاهر مغروری دارن وگرنه نمیشه گفت الزاما خوشکل هستن یا زشت

عکس نمینثتونم بزارم همه فامیلام عضون

کلا اگر خواستی میتونی بیای پیوی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣