2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی خونه شما چیا دارین من درست کنم‌بخورم‌اصن هیچی نداریم و نمیدونم چی درست کنم یکم ایده بدین به ...

ببین من صبح میرم نون تازه(اکثرا بربری کنجدی) میگیرم بعد میام یه آهنگ شاد میذارم همه رو از خواب بیدار میکنم دیگه با میل رغبت میخورن سعی میکنم یه روز درمیون صبحانه گرم بدم  حدود دو ساعت بعد میان وعده میبرم و تمام تلاشم اینکه غذاهای تکراری نپزم بعد از ظهر ها کیک و آب میوه یا شیر کاکایو پفیلا داغ یا آجیل یا بستنی ژله  اینجوری چیزها براشون میبرم بعد غذا هم که درست میکنم نمی گم مثلا بچه هامن خودمونیم و فلان در حد یه مهمان سفره میچینم مثلا امشب کتلت داشتیم نان سنگک و دوغ محلی سبزی خوردن سالاد کاهو همه چی کنارش میذارم 

یا به محض اینکه یه نم بارون بزنه سریع اش رشته بار میذارم پنجره باز میکنم یه اهن لایت هم میذارم اینها عشق دنیا رو میکنن مخصوصا که تهران دیر به دیرم بارون میاد بهشون حسابی مزه میده 

حلیم و اش عباسعلی و اش دوغ و اش شله قلمکار اش جو با سیرابی اینها رو هم براشون درست میکنم حسابی میخورن بهشون مزه میده 

فست فودی هم که خیلی تنوع داره میگردم یه چیز جدیدی گیر میارم یا همون قبلی رو یه تفاوتی ایجاد میکنم براشون آماده میکنم

مثلا آبگوشت میپزم از این ظرف سفالی ها میذارم خلاصه هر چی به ذهنم میرسه انجام میدم که بهشون مزه بده و از زندگی شون لذت ببرن

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

ببین من صبح میرم نون تازه(اکثرا بربری کنجدی) میگیرم بعد میام یه آهنگ شاد میذارم همه رو از خواب بیدار ...

یا مثلا بندری درست کنم اهنگ شاد جنوبی یا سندی یا امید جهان این مایه ها میذارم میگم بچه ها بیاین برقصیم دیگه میرقصن می‌خندن حسابی گرسنه میشن بعد غذاشون میخورن‌

ببین من صبح میرم نون تازه(اکثرا بربری کنجدی) میگیرم بعد میام یه آهنگ شاد میذارم همه رو از خواب بیدار ...

وای عالیه ایول ب انرژی و حصلت❤️کیف کردم خوندم کاش منم مث شما حصله داشتم من متاسفانه مامانمم مث شما نیست کاش لاقل خودم حصله داشتم مث شما همچیو با انرژی انجام میدادم خیلی بی انرژی و کسلم😣 

وای عالیه ایول ب انرژی و حصلت❤️کیف کردم خوندم کاش منم مث شما حصله داشتم من متاسفانه مامانمم مث شما ن ...

مامان من هم اینجوری نبود خیلی متکبر هستش تو هم خودت باش زندگی رو خوب زندگی کن همین