2777
2789
عنوان

به نظرتون می تونم موفق شم با این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الان کتابهایی که توی بازاره از صد تا معلم هم مفید تره.کتابهایی که درسنامه داره اخر هر درسنامه تستهای مربوط به همون مبحث رو میذاره.تستهای اموزشی و اخر کتاب هم تستهای جامع و زماندار مال کنکورهای سالهای قبل خیلی عالی هستن.معلم بگیری هم وقتت گرفته میشه هم پولت هدر میره

فیزیک ۵۰ درصدشیمی ۴۵ درصدریاضیات (خیلی ضعیفم) ۳۰ درصد این آخرین ازمونمه

بازم خوبه آفرین کلاس چندمی

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

ندارم

خب کتاب کار دسته دوم از تو دیوار پیدا کن نصف قیمت پیدا میشه بعد برو کتابخونه عضو شو میتونی هر ماه بری کتاب بگیری بخونی 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

دهم ریاضی خوب نیست وقتی هم کلاسیم 92 درصد میزنه

ببین نه ۹۲اون ثابته نه ۳۰درصد تو فهمیدی پس نگران نباش

اینو هیچ وقت فراموش نکن کنکور اینجوریه که جوجه رو آخر پاییز میشمارند  بخصوص دوازدهم اما تو الان تازه کاری من خودم پشت کنکوری هستم 

ببین من خودم دختری ام که از درصد۲۰ریاضی رسیدم به نفر سوم المپیاد ریاضی و درصد بالای۹۰