2777
2789
عنوان

پیشنهاد مدلینگ داشتم قبول کنم علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه چرا قبول نکنی

خب می‌خوان تا پایین ترقوه بیفته نمیدونم متوجه شدی یا نه از گردن پایینه تر ...=/😂😭ولی حقوقش خوبه 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

من کار به گناه و اینا ندارم ولی چون ی سری مردای سست عنصر میبینن من قبول نمیکردم

بستگی به خودت داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگه درامدش خوبه قبول کن

آره ولی باگش اینه میگن تا پایین ترقوه عکس باید بیفته

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

وای بعضی از این آگهیها آدم میبینه میترسه والا

یکی گفته بود: 

"لباسها بازه اکثرا،عکاسی در منزل شخصی انجام میشه.بنده آقا هستم"

واقعا بعضیا حلال حروم سرشون نمیشه یعنی؟!🤔

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
خب می‌خوان تا پایین ترقوه بیفته نمیدونم متوجه شدی یا نه از گردن پایینه تر ...=/😂😭ولی حقوقش خوبه

وا مگه چیه

من همیشه لباس اینجوری میپوشم

یه عکسه دیگه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

خب گلی این اعتقادیه 

الان یک سری ها میگن اره یکسری ها میگن نه

خودت باید دو دوتا چهار تا کنی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اقا یکی ب من گفت مدل کفش مجلسی شو پاتو ببینمو فرار کردم فقط

وایی 😑😂 از همین چیزاش میترسم مغازه داره هم واقعا جوون بود

خب ترقوه چسبیده به گردن دیگه پایین تر چیه!

اگه گفتن سی.نه باید تو عکس مشخص شه اصلاااا قبول نکن قصدشون یه چیز دیگه ست عوضیا

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ازرولباس نمیشه بندازی؟

گفتن برای بعضی نمونه کارا میشه 

خب ترقوه چسبیده به گردن دیگه پایین تر چیه!اگه گفتن سی.نه باید تو عکس مشخص شه اصلاااا قبول نکن قصدشون ...

نه دقیقا تا همون خط از ترقوه پایین تر یکم