2777
2789
عنوان

مرگ خواهر همسرم و رفتارهای گاه و بی گاه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خصوصا ک همسر من اصلا لوسو اینا نیست و واقعا ی مرده ولی وقتی ادم ی تیکه از خاطراتو زندگیش بره طبی ...

بله عزیزم مرد از سنگ نیست که احساس داره این اشتباهه که بروز احساسات رو بزارن پای لوس بودن 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
میدونید بهش فکر کردم ولی همسرم خیلی پختس خودش و مثلا زیاد اینطور نمیشه هر ماهی نهایت یبار اینطور بشه ...

بله قطعا بهتر میشن عزیزم

افکار هر کسی برایه خودش عزیزه برای دیگران قابل‌تحمل  لطفاً افکارتون رو غیر‌قابل‌‌تحمل‌‌‌ نکنید.                         
همکارش‌ک‌دوست خودم‌هست روانپزشکه،،باهاش چنباری حرف زدم گف علیرضا خودش خیلی عاقله و حق بده بهش با اون ...

روانپزشک کارش این نیست

بحث عاقل بودن و قوی بودن هم نیست

همسر من یه ادم به شدت قوی و مدیره، وکیله و سر سختترین پرونده ها هم خم به ابروش نمیاد

اما اثرات سوگ مامانش مونده بود توی روانش

روانکاوی رو زیر نظر یه روانکاو حاذق شروع کرد و خیلی زود حالش بهتر شد

بله خصوصا ک همسر من اصلا لوسو اینا نیست و واقعا ی مرده ولی وقتی ادم ی تیکه از خاطراتو زندگیش بره طبی ...

عزیزم این کلیشه ها رو دور بریز

همه جای دنیا دارن راجع به سلامت مردان اطلاع رسانی میکنن، تشویقشون میکنن به ابراز احساساتشون و تلاش میکنن این کلیشه جنسیتی غلط که به مردهای احساساتی برچسب لوس میزنه رو حذف کنن

و اینکه ادم ها هرچقدر درونشون ارومتر و در صلح بیشتری با عواطفشان باشن اتفاقا ابرازش براشون ساده تره