2777
2789
فداتشم عزیزدلم چشات قشنگ میبینه 😍

😍💋💕

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشهولی کار تتوکارخیلی داغونه ،معلومه تازه کار هست و ناشی لرزش دست و بیرون زدگی زیاد داره

تازس عزیزم زخمه هنوز روشم چسب بوده یکم رنگش پخش شده والا گف حمام کنی درست میشه 

من خودم تتوکارم ،بعد اتمام کار فوم زده میشه ‌کاملا رنگ پاک میشه ،امکان داره پخش رنگ زیرپوستت شده باشه ،تاسه روز نباید اب بزنی و با پماد جنتامایسین چرب بشه،چرا روی تتو چسب زدی؟این ضرب دستش زیاد بوده و چندجا از خط بیرون زدگی داره که فقط توی ترمیم شاید بتونه با لاین زدن بیشتر خراب کاریش درست کنه که طرح از ظرافت بیرون میاد 

این تتوکار حتی توی استنسیل کردن طرح هم ناشی بوده و کلی دستش لرزیده و طرح اصلی رو خراب کرده 

چند ازت گرفت بابت این تتو؟این تازه کار هست و فقط باید هزینه مواد میگرفت ازت ،اگه واقعا این عکس بدن خودت هست حیف این اندام و رنگ پوست که دادیش دست مبتدی 

من نمیفهمم چرا چسب زده  ؟مگه مغزش معیوبه؟اصلا نباید سطح پوست که تتو شده چسب زده بشه یا با پارچه و چیزی در تماس باشه،حموم نکن خواهر من عفونت میکنی داغون میشه ،اصلا مشکل تتو شما پخش رنگ نیست ،مشکل خطوط نامتقارن و لرزش دست و بیرون زدگی و رعایت نکردن نکات استنسیل کردن طرح هست ،دیگه چسب نزنیااااااا

جنتامایسین بزن تا سه روز 

بعد شروع به پوسته ریزی میکنه به هیچ عنوان نخارون چون طراح کنده میشه اصلا دست به طرح نزن و زخماش نکن

این تتوکار حتی توی استنسیل کردن طرح هم ناشی بوده و کلی دستش لرزیده و طرح اصلی رو خراب کرده چند ازت گ ...

اره عشقم بدن خودمه…وااای اره سر استینسیل پدرمو دراورد چند بار زد تا صاف شد🫠یه جاهاییشم شبیه طرح اصلی نی طرح اصلیم خیلی ظریف بود همون میگم ک پشیمون شدم واقعا

من نمیفهمم چرا چسب زده ؟مگه مغزش معیوبه؟اصلا نباید سطح پوست که تتو شده چسب زده بشه یا با پارچه و چی ...

چسب تتو درم زد ک خداروشکر چنساعت بعد خودش کنده شد یه جاهاییشم خودم کندم هزینش کم شد ۱۶۰۰دادم 

من نمیفهمم چرا چسب زده ؟مگه مغزش معیوبه؟اصلا نباید سطح پوست که تتو شده چسب زده بشه یا با پارچه و چی ...

الان دوروز گذشته والا گف پماد آ بزن ولی حموم نکردم هنوز خداروشکر😭ینی میگی خیلی داغونه این؟چکارش کنم باید؟

اره عشقم بدن خودمه…وااای اره سر استینسیل پدرمو دراورد چند بار زد تا صاف شد🫠یه جاهاییشم شبیه طرح اصل ...

چندساله کارم تتو زدنه ی تتو ببینم تا ریزش میفهمم 

مطمئنم طراحت زنجیره داشته نتونسته استنسیل کنه و بزنه 

اشکال نداره بزار تو ترمیم درستش کنه ولی طرحت کلفت تر میشه

این طرح باید با نازک ترین سوزنش میزد

واسه تین رنگ پوست خوشگلت تتو روی ساق دست و قسمت پشت بازوت بزن عالی میشه 

البته پیش حرفه ای برو

چندساله کارم تتو زدنه ی تتو ببینم تا ریزش میفهمم مطمئنم طراحت زنجیره داشته نتونسته استنسیل کنه و بزن ...

اره طرحای زیر و نقطه اینا زیاد داشت ممنون از راهنماییت عزیزم چشم حتما😍💋

الان دوروز گذشته والا گف پماد آ بزن ولی حموم نکردم هنوز خداروشکر😭ینی میگی خیلی داغونه این؟چکارش کنم ...

پماد آ استریل چشمی هم خوبه

حموم تافردا شب نرو 

باید توی ترمیم با دقت و حوصله تموم خطوط صاف کنه و لرزش دستش رو ازبین ببره چندجا قشنگ خط ها لرزش دارن 

عشقم طرحت زیباست و رنگ پوست و اندامت جلوه زیبایی به تتوت میده کسی نمیفهمه نمیخواد غصه بخوری ولی شاکیش شو ترمیم رایگان برات درستش کنه 

در کل ترمیم  تتو رایگان باید باشه 

پماد آ استریل چشمی هم خوبهحموم تافردا شب نرو باید توی ترمیم با دقت و حوصله تموم خطوط صاف کنه و لرزش ...

دوستمه خودشم گف برات رایگان ترمیم میکنم ایشالا ک بتونه اصلاحش کنه ❤️