2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 224 پست
اصلا نباید کوتاه اومد..اینجور مردا جلوشون کوتاه بیای نه تنها عقب‌نشینی نمیکنن بلکه پرروتر هم میشن

و خدای نکرده ممکنه آسیب های خیلی جدی تر بزنن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

آره توافقی جدا خواهم شد بچه نداریم این مهریه بده نیست میگم تموم کن راحت شم

ببین شما ۳ ساله ازدواج کردین هر کی ازدواج میکنه تا ۴ الی ۵ سال بعد زندگی مشکل دارن تا اخلاق همدیگه بفهمین طول میکشه  همه مشکل همه دارن سعی کن مشکلاتت حل کنی تصمیم برای طلاق زود   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین شما ۳ ساله ازدواج کردین هر کی ازدواج میکنه تا ۴ الی ۵ سال بعد زندگی مشکل دارن تا اخلاق همدیگه ب ...

نمیشه عزیزم شرایط من جوریه که اخلاقش خوب نیست هیچ چیز مورد علاقه من نیست تو این زندگی. نه دیدن خانوادم میبره نه زنگ میزنه بهشون نه میزاره بیان. من هر هفته میبره خونه مادرش کلی توهین بهم میکنن برمیگردم افسرده تر. میدونی اگه شدنی بود اونم سر سوزن کوتاه می اومد پس شدنی نیست مطمن باش آدم سخت گیری هستم برای تصمیم هام ببین دیگه به کجا رسیدم تصمیم به جدایی گرفتم 

نمیشه عزیزم شرایط من جوریه که اخلاقش خوب نیست هیچ چیز مورد علاقه من نیست تو این زندگی. نه دیدن خانوا ...

اول ببرش مشاوره اگه درست نشد بعد طلاق بگیر بخدا سخته طلاق گرفتن 

و خدای نکرده ممکنه آسیب های خیلی جدی تر بزنن

فقط دنبال اینه التماسش کنم آنفولانزا گرفته ساعت یازده اومده خونه دید اهمیت نمیدم لباسش رو دوباره پوشید ده بیست بار گفت دارم میمیرم دارم میرم آمپول بزنم اگه تو راه ی اتفاقی افتاد بیهوش شدم مردم حلال کن همیشه بهش میگفتم خدا نکنه قربون صدقش میرفتم این دفه نمیگم دیگه میزارم کنار تا دید چیزی نگفتم دوسه بارم گفت دید بازم اثر نداد درو کوبید رفت نیم ساعت بعد زنگ زد زیر سرمم کنم گفتم باشه قطع کردم ببین دیگه منو نفهمید منو خورد کرد برام مهم نیست آدم هم بشه مبارک دیگران من همچین آدمی نمیخوام 

طلاق میگیرم بدون مشاوره. نمیخوام دیگه چشمم به چشم کسی بیفته که صبح قبل از اینکه بهم سلام بده به پدر جوان مرگم فوش میده نمیخوام. کتکایی که زده ناکام کرده به کنار د دیگه در دل من جایی نداره 

کاش اینبار بهتر انتخاب‌میکردی تحقیق زیاد حالا اشکال نداره هیچ عیبی نداره چند بار ازدواج کردن عیب نیس ...

میدونم عزیزم متاسفم ولی اطرافیانم خیلی اذیتم کردن منم بی عقلی کردم. فکرامو کردم توافقی جدا میشم جونمو بردارم برم بردم 

درک میکنم آدم خودشم کم کم فکر‌میکنه مقصره ولی بهتر اینه دیگه از یجایی به بعد کوتاه نیایی

دیگه بهش اهمیت نمیدم امروز صد بار گفت دارم میمیرم همیشه قربون صدقش میرفتم میگفتم خدا نکنه اما صبرم تموم شده نگفتم ده بیست بار تکرار کرد دید نگفتم درو کوبید رفت. به درک 

لایک کنید بعدا بیام بخونم😑چه تاپیکای عجیبی تو نی نی سایت پیدا میشه آدم شاخ در میاره😐یکی میگه شوهرم ...

آره عزیزم سرنوشت من شوم تر از اینا بود از شوهر اولم بگم شاخ در میاری کلا از زندگی خیر ندیدم. برام دعا کن آزاد بشم اینجا به معنای واقعی پوسیدن 

ممنون از همه تون که به من در گرفتن تصمیم کمک کردین جدا میشم و خبرشو هروقت تموم شد بهتون میگم ببخشید ناراحتتون کردم امیدوارم هیچ زنی دل شکسته برنگرده 

عزیزم توی این سه سال هرچی بگی کردم میگه مریض پدرت  هست که تو گور.... من نمیرم هرچقدر هرجور حرف زدم نمیره. میدونی چرا چون اختلال داره ریگ داره تو کفشش. اینجور آدما درست نمیشن فقط عاشق آزار دیگران هستن بهش میگن اختلال شخصیت خودشیفته نارسیستک

چشم

چشمت بی بلا، نگفتی کدوم شهری؟ دوست عزیز خیلی برات ناراحت شدم خودت رو بی پناه نشون نده هیچی به اسمش نزن سعی کن بری خونه مامانت و توی یه محیط آروم به زندگی به اون آدم فکر کن ببین میتونی ادامه بدی و تحملش کنی؟ و ببین میتونی برگردی سر کار قبلیت یا هر کار خوب دیگه ای؟ چون خیلی‌ها به خاطر اینکه استقلال مالی ندارن مجبور به زندگی باهر شرایطی میشن، خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر.  انشاالله خدا برات بهترینها رو رقم بزنه.