2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 224 پست
نمیشه بچه هاتم ببری

نمیدشون بهم میگه بچه ها رو ازت میگیرم و طلاقت میدم چون میدونم ادم عقده ای هست اینکارو میکنه چیزی نمیگم

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرگز این اشتباه رو نکن این آقا ذاتش همینه درست بشو نیست تو زمین رو بفروشی اونو صاحب سرمایه کنی خودتو ...

آره بخاطر زمین نگم داشته اما این آرزو رو به گور میبرن با مادرش. 

نمیدشون بهم میگه بچه ها رو ازت میگیرم و طلاقت میدم چون میدونم ادم عقده ای هست اینکارو میکنه چیزی نمی ...

خدا کمک مون کنه. منم باید جرات اجرای تصمیمم رو داشته باشم 

اینجور نوشتن نمیدونم

مگه میشه چیزی ندونی؟؟؟

دختر خوب عاقد بهت میگه خانوم مهریه ات عندالاستطاعه اس درجریانی؟؟؟ حتی میپرسه چرا عندالاستطاعه میخوای؟؟

خونواده ات چجوری راضی ب همچین چیزی شدن؟؟

خیلی ببخشیدا فقط میخواستی ی شوهر داشته باشی دیگه هیچی مهم نبوده واسه ات؟

بنظرت بچه ای ک هر روز شاهد کتک خوردن و ذره ذره آب شدن مادرشه از این زندگی راضیِ؟؟

خب چکار کنم اگرم بخوام طلاق بگیرم بچه هارو ازم میگیره اونوقت بچه های بدبختم از این بی کستر و بیچاره تر میشن شما فک میکنی زن عمو بهشون رحم میکنه یا عمه هاشون ؟نه 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
آخه ی بارم جدا شدم حرف فامیل رو چکارکنم

مگه چن بار میخای زندگی کنی ک اونم ب حرف مردم خرابش کنی دهن مردم همیشه باز حرفی دارن واسه گفتن برو مستقل شو برو آیندتو بساز تا بچه نداری بعد بچه پاسوز بچه میشی

جهان را برماسخت کردی بعید است خدای ما بر تو آسان بگیرد

مشاوره نمیره اختلال خودشیفتگی داره میگه همه باید از من اطلاعت کنن. خودشون برام هیچی نخریدن انتظار دا ...

خودشیفتگی درمان ندارد هیچ وقت یه تایپ شخصیتی هست خودشم می‌دونه واگاهانه آزار میده

مگه میشه چیزی ندونی؟؟؟دختر خوب عاقد بهت میگه خانوم مهریه ات عندالاستطاعه اس درجریانی؟؟؟ حتی میپرسه چ ...

چون تو دوران طلاق خیلی حرفا پشتم زدن گفتم من که میخوام زندگی کنم مهریه چه دردمه بزار بنویسن قبل اون قرار بر عندالمطالبه بود اما همون لحظه عقد خود شوهرم اونجور گفت نوشتن باخودم گفتم چیزی بگم میگن ایرادی داره که دنبال مهریه هست خاک تو سرم