2777
2789

یه دختر خانوم ۲۵ ساله تو کار رنگ مو بود

میگفت ماهی ۲۰۰ در میارم از رنگ مو تازه عید ها تا ۳۰۰ هم میره.

تازه کلیپ مال یک سال پیش بود یعنی الان بالای ۴۰۰ شاید در بیاره؟؟

واقعا انقد درامداشون بالاست؟

آره فک کنم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیین خیلی هاشون هم بلوف میزنن که شاگرد جمع کنن رویافروشی همشون راست نمیگن

ببین تو همون کلیپ با یه دندونپزشکم مصاحبه کرده بود طرف صاحب کلینیک بود ۴ ۵ تا یونیت داشت گفت ماهانه ۲۵۰ میل.

من پشمام ریخت که درامد این دختر ینی یکیه با همچین شخصی🫤

😧😧هی تو سرمون کردن درس بخون بخون برای این بود اینچیزارو تهش ببینیم ینی

هعی

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

چرت محضه مگه اینکه حداقل ۷ تا ۱۰ سال مدام کار کنی و ی سرمایه ی خیلی خفن داشته باشی که سالن بزرگ بزنی برای خودت و حداقل ۵ تا دستیار داشته باشی

اصلا مشتری نیست مخصوصا اولای کار حتی مدل مجانی هم نیست تو کار رنگ

و سختی کار به شدت بالا چون ۱۰ ۱۲ ساعت سرپایی و دست تنها هم هستی

من دیسک کمر هم داشتم دوسال توی اینکار بودم بدتر شد نه تنها سود نکردم با ضرر برگشتم رفتم دانشگاه

کار فیزیکیه جوری که اخر سر از شدت درد گریه میکنی 

علاوه بر اون مشتری خوب میره سالن بزرگ

سالن بزرگ کارمند پرتجربه یا از دستیارای خودشون میگیرن

شرایط دستیار شدن هم اینه که پول بدی بهشون حداقل یسال بدون حقوق وایسی همه ی کارای ارایشگر اصلی‌رو بکنی و معمولا بعد یسال میندازنت بیرون بدون اینکه نمونه کار جمع کنی(اجازه عکاسی نمیدن)

بعد میری تو ی سالن تازه تاسیس کار کنی که مشتری نیست یا اگه هست اصلا پول نمیدن 

تازه این درصورتیه که توی سالن اون شخص درصدی وایسی که بهت مشتری بده ولی خیلی سالنا اصلا درصدی کار نمیکنن فقط صندلی اجاره میدن تا خودت مشتری ببری که توام اصلا مشتری نداری توی دیوار و هرجای دیگه هم تبلیغ بذاری حتی برای مدل شدن هم نمیان چه برسه مشتری شدن

خیلی ماه های سال بیکاری و پولی هم که میگیری اصلا سود نداره همشو باید خرج مواد مصرفی کنی که روز به روز گرونتر میشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
ببین تو همون کلیپ با یه دندونپزشکم مصاحبه کرده بود طرف صاحب کلینیک بود ۴ ۵ تا یونیت داشت گفت ماهانه ...

بخدا حرف مفته

دندونپزشک سود خالصشو میگه

ارایشگر کل درامدش بدون حساب مواد و اجاره صندلی و سالن و درصد سالن

تازه باور کن درامد ارایشگری اصلا از خدمات نیست

از اموزشه که ایناهم اینجوری رویا فروشی میکنن

بله منم کلاسای مربیمو که میرفتم دوسال پیش ی کارگاه ۵ روزه رو ۱۰ تومن دادم تازه با تخفیف و حداقل ۳۰ نفر اومده بودن

میشه ۱۰۰ میلیون تو ۵ روز

ولی تا به اون نقطه برسی واقعا پاره میشی 

از سختی کار گرفته تا قضاوت و حرف مردم و روزهایی که با بدبختی میگذره

من که تحملشو نداشتم اخرسر حتی بدم میومد به موهای مردم دست بزنم که مشاوره بدم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بخدا حرف مفتهدندونپزشک سود خالصشو میگهارایشگر کل درامدش بدون حساب مواد و اجاره صندلی و سالن و درصد س ...

ببخشید میشه ۳۰۰ میلیون در ۵ روز اموزش

ولی بازار که نباشه شما هرچی مهارت داشته باشی هم فایده نداره

بخدا حرف مفتهدندونپزشک سود خالصشو میگهارایشگر کل درامدش بدون حساب مواد و اجاره صندلی و سالن و درصد س ...

کاش ادامش میدادی.ببین تو هر کاری رسیدن به درامد بالا خیلی سخته و واقعا به معنای واقعی دهنت باید سرویس شه و جا نزنی تا بهش برسی.من نمیگم بدست اوردن این درامد تو ارایشگری کار نشدنیه ولی یکم عجیب بود واسم یکی تو ۲۵ سالگی بخواد انقد درامد داشته باشه از این راه.