2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست

درسته همه ی اینا.ولی همه چی فقط پول نیست عشق وعلاقه نباشه پول ب چ درد میخوره سلامتی که دیگه به دست نیاد پول ب چه دردی میخوره آرامش تو زندگی نباشه پول چیه خانوادتو نداشته باشی پول چیه ؟😃و...باور کن پول همه چیز نیست 

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
گل مهربونم کسی نگفت بین سلامتی و پول، پول بهترهصد البته ک اول سلامتی ولی بعد اون پول خیییلی مهمه.

شما یه جوری غر زدی که فکروذکرت همش پوله خیلی از پولدار حاضرن همه پولشونو بدن تا فقد آرامشی که بقیه دارن رو داشته باشن اگه الان سالمی خدارو شکر کن و برای پولدار شدن تلاش کن ولی دغدغت پول نباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته همه ی اینا.ولی همه چی فقط پول نیست عشق وعلاقه نباشه پول ب چ درد میخوره سلامتی که دیگه به دست ن ...

درسته. ولی آدم باید یه در آمد حداقلی داشته باشه که کم نیاره 

کی گفته خرج نمیکنن؟ خواهر من پولداره خونشو انگار از طلا ساختنچندتا ماشینهرروز ی مدل لباس

خدا بیشترش کنه

محض شوخی گفتم حال و هوای استاتر عوض بشه

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

شما یه جوری غر زدی که فکروذکرت همش پوله خیلی از پولدار حاضرن همه پولشونو بدن تا فقد آرامشی که بقیه د ...

کجا غر زدم؟ اشتباه میکنی همه فکرم پول نیست، 

از کجا درآوردی این حرفو؟ 😂

اول از همه چی سلامتی و آرامش خیلی برام مهمه

پولم اندازه خودم دارم خداروشکر