2777
2789
عنوان

من تو بله برونم چی بپوشم 🥲🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عروس خانمبدون چادرلباس پوشیده و محجبه و خوشگل و شیک و باکلاس که دیگه چادر نمیخواد گلم

خب من روم نمیشه چادرم بذارم زمین تنهام اخه دختر مختری کسی هم دورم نیس ک کنارم باشن تنها نباشمم

یه لباس هایی هست پوشیده بسیار زیبا مخصوص عروس های با حجاب پیراهن و چادر و روسری همه چی ست داره بسیار ...

اره این عالیه خیلی شیکه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
روم نمیشه بذارم زمین🥺 خودمم خوشم نمیاد خمش تو چادر چپیده باشم

ببین شوهرت اوکی یه؟

اگ قرتی طوره  به مشکل میخوریناا

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
دیدی چادرهاشون چه قدر قشنگه؟ من اینها رو میبینم میرم توی رویا عروس کردن دخترم 🤣

اره خیلی باحالن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چرا حالا همه اومده بودن؟ بله برون مگه فقط خانواده ها نیستن ما فقط خودمونیم خانواده ما و اونا

خانواده داماد هر کی دوست داشتن گفته بودن . ببین دوست برادر شوهرم بود حتی. خانواده خودم دایی و عمو و... .