2777
2789
عنوان

عطر با بوی تمیزی چی سراغ دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 45 پست

باکارات رژ قرمز

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من ورساچه پینک دوسدارم قدیمیه ولی دوسش دارم

تنها عطریه ک از بوش خسته نمیشم

عالیه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

حرف دلمو زدی اسی جون...من میخوام بدونم کدوم عطر....البته من حساسیت دارم به عطر وادکلن ...اما بوی تمیزی باشه میسازه بهم حتما😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
باکارات رژ قرمز

خییییلی گرم و خیلی ادویه ای هست که

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام توضیح میدین در مورد بو و قیمت و فصل استفاده و اینکه زنونه هست یا اسپرت

سلام

کاملا خنک 

ارزان قیمت از سری گرین تی الیزابت اردن

کاملا زنانه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

گرین تی لاوندر

من عاشق لاوندر یا همون اسطخودوس هستم

شامپو صابون مایع لباسشویی مایع دستشویی همه چیز رو رنگ بنفش میخرم

به نظرتون از این عطر خوشم میاد؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹