2777
2789
عنوان

اگه دوران عقد هستین چقدرزنگ و پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 19 پست
این چه عشقیه که میخوان تنهاباشن😔دلم پوسید..شاید اگ یه پیام میداد وضعیتم این نبود

مدل آدما فرق داره دیگه. خواستگار من دقیقا این مدلی بود. تا ناراحت میشد دیگه خبری ازش نمیشد. سر همین چند بار بحثمون شد. آخرش گفت تو حساسی و رفت. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
فکرمیکنم مغروره انتظارزیادی داره ازمشاید میخوادبااین رفتاراش نشون بده ناراحتهبارهاخواستم پیام بدم ول ...

بین زن و شوهر که غرور نباید باشه 

باهاش جدی صحبت کردی ؟؟ بچه است شاید 

آخه مگه میشه آدم از زنش چند روز خبر نداشته باشه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بین زن و شوهر که غرور نباید باشه باهاش جدی صحبت کردی ؟؟ بچه است شاید آخه مگه میشه آدم از زنش چند روز ...

آره صحبت کردم..ولی فایده نداره.خیلی خستم ناراحتم داغونم..

هرلحظه دلم میخوادگریه کنم..کاش پیام میداد میدونستم ک حداقل بیادمه

آره صحبت کردم..ولی فایده نداره.خیلی خستم ناراحتم داغونم..هرلحظه دلم میخوادگریه کنم..کاش پیام میداد م ...

عزمزم🥺

ازدواج سنتی بود ؟؟ مشاوره نرفتین ؟؟

یه فکری بکن تا خونه خودت نرفتی

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزمزم🥺ازدواج سنتی بود ؟؟ مشاوره نرفتین ؟؟یه فکری بکن تا خونه خودت نرفتی

اره یه چیزی بینمون پیش اومده که بحث کردیم

ولی اون میدونه من حالم خیلی بده چراحالمونمیپرسه مگه من براش مهم نیستم😭