2777
2789
میگم ک عزیزم میگ دولتی سزارین کن

مگه دولتی سزارین انجام میدن؟اگر انجام میدن  برو دولتی،باور کن پرستارا ودکترای بیمارستان دولتی کاربلدترن.

من بهترین بیمارستان تهران سزارین کردم(خصوصی).ولی هر بلایی که تونستن سرم آوردن،از دکتر بیهوشی که چهار دفعه سوزن زد داخل کمرم ،نمتونست بی حسم کنه.تا دکترم که بعد ۵ساعت درد کشیدن اومد اتاق عمل،واتاق کوچیک وافتضاحش وکادر پرستاراش که افتضاح بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی خدا بهتون سلامتی و دلخوشی بده علاقه خاصی بهتون دارم.موفق باشین و سلامت

من شرمنده لطف شما هستم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

طلا نفروختم ولی میشد با پولش طلا خرید واقعا میارزه سزارین تو خصوصی نسبت به دولتی 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

[QUOTE=367725621]دکترزیرمیزی میگیره نامه میده فلان مشکل داری[/QUOTEاگر شرایطش برات اوکی هست طبیعی زایمان کن من اگر بر میگشتم به عقب طبیعی بدنبا می اوردم چون شرایطم عالی بود معاینه میشدم میگفتن عالی شرایطت واسه طبیعی حیف که خیلی ترسیده بودم از طبیعی 🥲

این اخری رو برای من نوردن نامردا خودم رفتم پایین😒😁

وقتی منو برد خواهرم بهش پول داد به عنوان شیرینی ولی قبول نمیکرد می‌گفت برامون مسیولیت داره به زور بهش پول دادیم گفتیم نوش جونت باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
مگه دولتی سزارین انجام میدن؟اگر انجام میدن برو دولتی،باور کن پرستارا ودکترای بیمارستان دولتی کاربلد ...

دقیقا منم اولی رو خصوصی بودم امکانات بیمارستان خوب بود ولی کادرش خیلی بی تجربه...خودمم بی تجربه نتونستم شیر بدم بچم افت قند شد یه هفته آن آی سیو بود اونام هی میگفتن اصلا شیر خشک نده و فلان ...

با این که بیممون هزینه خصوصی رو تا حد زیادی قبول میکرد دومی رفتم دولتی تخصصی زنان زایمان خیلی بهتر بود یه شبه دیگه میگذره ولی حداقل مطمین بودم اتفاقی برا بچم نمیوفته

شوهرم باطبیعی مخالفه🫢

عزیزم خیلی رفتارهاتون عجیبه

شما فراره زایمان کنی، درد بکشی، عوارض و خطراتش هم برای شماست

بعد همسرت نشسته کنار امر میکنه کجا زایمان کنی، چطور زایمان کنی!

چطور اجازه میدی؟!