2777
2789
من رفتم سزارین ولی در پریودمم قطع شد

عه چخوب 

خب حالا من اگ بتونم ک طبیعی میارم رد بخیه ام نمونه روشکمم ..ددوستامو میبینم انگار ن انگار ک بچه دارن کیف میکنی نیم تنه میپوشن ولی اینایی ک سز میشن ی خط ازاینور تااونور شکم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان طبیعی زایمان کن اگ میگی نمیتونی ی بیمارستان معمولی تر برو همشون عین همن فکر نکن خبریه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آخه چون طلاهاهم خودش برام خریده انگاربراخودش خریده نمیزاره بفروشم میخوام یواشکی ببرم بفروشم

بچه رو مگه از خونه بابات اوردی که حتی طلا رو میخوای یواشکی بفروشی؟!

اگه داره وظیفه اشه بده

این همه داری برای بگه دار شدنش اذیت میشی و درد میکشی، خیلی سخته یکم سر کیسه رو شل کنه؟!

عه چخوب خب حالا من اگ بتونم ک طبیعی میارم رد بخیه ام نمونه روشکمم ..ددوستامو میبینم انگار ن انگار ک ...

عزیزم بخیه جذب برای چیه پس بعد یه سال طوری جذب میشه که اصلا قابل تشخیص نیست بعدشم اون قسمت شکم که برش میزنم میمونه زیر کمد بند شلوار در هرحال بنظر من که سزارین خیلی عالیه برگردم عقب باز میرم سزارین

عزیزم بخیه جذب برای چیه پس بعد یه سال طوری جذب میشه که اصلا قابل تشخیص نیست بعدشم اون قسمت شکم که بر ...

من دوروبریام همه طبیعی زایمان کردن بالافاصله بعد زایمان تمام کاراشونوودشون انجام میدن راااحت انگار ن انگار  حالا کسی ک زایمان سز داره عین جنازه میوفته

نمیدونم والا بهش گفتم میگ ن

پس پولشو بگو بدع 

چ نظرتی میدن شوهراتون نزارید توهمه چی تون دخالت کنن