2777
2789

37 سالمه. یک هفته ست که خواستگارم رابطه رو تموم کرده. خیلی احساس تنهایی میکنم. توی 40 روزی که با هم ارتباط داشتیم واقعا حالم خوب بود. همه چیز برام معنای دیگه ای پیدا کرده بود. برای آینده برنامه ریزی میکردیم. اما حالا.......... تنهایی واقعا سخته

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

ایشالا به حق فاطمه زهرا بهترین بخت نصیبت شه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا چی شد رف

یه تفاوتایی با هم داشتیم که اولش میگفت مهم نیست. یهو گفت اصلا مناسب هم نیستیم و با یه پیام تموم کرد همه چیو

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
یه تفاوتایی با هم داشتیم که اولش میگفت مهم نیست. یهو گفت اصلا مناسب هم نیستیم و با یه پیام تموم کرد ...

خوبه پس منجر به ازدواج نشده خداتو شکر کن ..

من بعد ازدواجم گف و تمومش کردمتاسفانه ....

این بدتره ...من ۶۷هستم 

خوبه پس منجر به ازدواج نشده خداتو شکر کن ..من بعد ازدواجم گف و تمومش کردمتاسفانه ....این بدتره ...من ...

متاسفم. سر چی؟ 

پسر عموم بود میگفت ازدواج ما سنتی بود ما باید باهم بیرون میرفتیم من بیشتر تورو میدیدم ...قیافت به دل ...

چه جالب. خواستگار منم دقیقا همینو میگفت. همش میگفت ما باید بریم بیرون من خوب ببینمت ولی خانوادم نزاشتن. 

چه جالب. خواستگار منم دقیقا همینو میگفت. همش میگفت ما باید بریم بیرون من خوب ببینمت ولی خانوادم نزاش ...

من خیلی زجر کشیدم...

بعد جداییم خاستگار سمج سن بالا داشتم ...

خانواده نامردم منو خیلی اذیت کردن...

من بچه نداشتم ازش اون موقع ۲۶سالم بود که جدا شده بودم داغونم کردن خدایا..

من خیلی زجر کشیدم...بعد جداییم خاستگار سمج سن بالا داشتم ...خانواده نامردم منو خیلی اذیت کردن...من ب ...

خدا رو شکر که گذشته. انشاالله ازین به بعد براتون خوشی باشه

من دوباره ازدواج کردم ولی اخلاق شوهرم خیلی بده خیلی بددهنه ...

این دنیا همش امتحانه .............