2777
2789
عنوان

کسی میکرودرم خانگی استفاده کرده

39 بازدید | 7 پست

چطور هست راضی بودید از استفادتون؟اگه دارید چه نوعی خوبه 

چون برنداش خیلی متفاوته نمیدونم چی بگیرم

اصلا نمی دونم بدرد می خوره یا نه

و اینکه اگر ماسکی میشناسید جوش هارو خشک کنه و لک های پوستی رو ببره لطفا معرفی کنید ممنون می شم

پوستم خشکه

ولی منافذ باز داره صورتم

میکرودرم خریدم ، خوب نبود

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

پوستم خشکهولی منافذ باز داره صورتممیکرودرم خریدم ، خوب نبود

من پوستم چرب و مختلطه زیر منافذش هم همش چربی ترشح می شه حس کثیفی می ده قشنگ

بخصوص روی بینیم

با دست تخلیه می کنم اسیب می بینه قرمز می شه

نمی دونم چطور پاکسازی شون کنم

فشیال نهایت ماهی یکبار بشه رفت دیگه بیشتر نمی شه

ولی پاکسازی منافذ حداقل هفته یکبار نیازه هیچ راهکاری براش ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پوستم چرب و مختلطه زیر منافذش هم همش چربی ترشح می شه حس کثیفی می ده قشنگبخصوص روی بینیمبا دست تخل ...

منم فشار میدم ، یه‌کم چربی میزنه بیرون، قرمز میشه بعدش 

دیگه همینکارو میکنم

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

سلام عزیزم دارم استفاده کردم دم دست نیس ک بهت بگم ولی ویتامینای ک میزنی رو پوستت بعد دستگاه رو میکشی بی رنگ باشن مثلا زرد و قرمز نباشه مایع داخلش مث امپولای ک میزنیم هست بعد اینکه سوزناش متوسط رو به ریز باشه و فشار دستتم کم باشه

بعد از استفاده هم با الکل ضدعفونیش کن 

و اینکه از کرم ویتامین c و ترمیم کننده استفاده کن بیرونم ک میری ضدافتاب فراموش نشه

سلام عزیزم دارم استفاده کردم دم دست نیس ک بهت بگم ولی ویتامینای ک میزنی رو پوستت بعد دستگاه رو میکشی ...

سلام عزیزم مرسی از راهنماییت🥰

ولی فکر کنم با دستگاه میکرونیدلینگ اشتباه گرفتی🥲

میکرودرم همونا هستن که با مکش منافذ رو تخلیه می کنن

مثل قلم میکرونیدلینک سوزن نداره