2777
2789
عنوان

بنظرتون پنج ملیارد ارثم رو بدم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی سایت از عجایبه بذار برسه 

من مادرم بیست ساله ارث‌رسیده بهش اجاره هاشو‌خرج‌میکنه‌هرجور دوس داره به اسم خودشم هست کارت خیلی اشتباه 

مگه چه تخلفه ای که اینجوری باج میدی با عرض معذرت😑

خونه بخر اجاره بده

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
این همه پول برای ماشین اضافه است اگه کوبیدین بجایی قیمتش نصف میشه بعدش هم هرچی گرفتی به اسم خودت بگی ...

ن بابا اونا نمیان(( اونا برا عروسی پسرشون نیومدن خونمون تا الان نیومدن پاگشا نکردن هییج 😂اصلا عجیبن حالا اونموقع باهاشون خوب بودم قهرنبودیم بحثم نداشتیم

نی نی سایت از عجایبه بذار برسه من مادرم بیست ساله ارث‌رسیده بهش اجاره هاشو‌خرج‌میکنه‌هرجور دوس داره ...

همچین تحفه ای نیس ولی خب دوس دارم با خیااال رااحت و خوش زندگی کنم مثلا ی ماشین بخریم بعدش دیگ خاتوادش نبینه و کلا از شهرشون بریم

اخه امتحان کردم وقتی اسمشون نبست خیلی باهم خوبیم

کافیه ققط ی زنگ بزنن 

امروز باز شرو کردن زنک زدن بیا مارو ببر سرخاک!!! 

اوه پس نظر شوهرته خوب دیگه نیتش مشخصه عزیزم مردا حرف زیاد میزنن توچرا گوش میکنی بگو برو بابات برات ب ...

خودش ک نگفته بااون پول من براش بخرم

مثلا میگ اگ فلان ماشین داشته باشم و این چیزا