2777
2789
عنوان

برای نامزدم تولدگرفتم دعوامون شد ازسه شنبه قهریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 39 پست

خب چرا حال خوبتون رو با یه سوال بی جا و بی محل، به هم میزنی، اونجا فقط خوشگذرانی و عشق و کیف میکردین، سوال نمیپرسیدی، گذشته از اون مشخصه جفتتون خام هستین و هنوز به پختگی نرسیدین، واسه هرچیزی باهم کل کل و قهر میکنین 

نه بابا کجا همینه نخوردیم نان گندم دیدیم دست مردم

والا ۱ در هزار همچین مرداایی وجود داره  اونم مال زمان دوستی و خوش خوشان نامزدی بعدش ۹۹ درصدشون سگن

ماهم نخوردیم نون و گندم 

دیدیم دست مردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ذوق :/ولش کن خودش میاد سمتت گلم

بقران انقد دلم شکست توراه برگشت اهنگ ک گذاشته بود من اروم یجورک نفهمه اشک میریختم. 

مثلا تولدش بود بااینکه دستم خالی بود نخاستم کم بزارم 

ولی بدجور زد تو برجکم 

بقران انقد دلم شکست توراه برگشت اهنگ ک گذاشته بود من اروم یجورک نفهمه اشک میریختم. مثلا تولدش بود با ...

ای جانمم

درکت میکنم عزیزم

بی لیاقت بازی دراورده اه اعصابم خورد شد ازش

امیدوارم قدرتو بدونه خوشگلم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

خب چرا حال خوبتون رو با یه سوال بی جا و بی محل، به هم میزنی، اونجا فقط خوشگذرانی و عشق و کیف میکردین ...

ددرست من سوال بیجا کردم اون چرا هرچقد میگم بامن مث س زن رفتارکن ن مرد نمیفهمه 😔 بعدم سر یحرف ک  خودش تاید کرد بلندشد رفت اونور قهرکردمثلا  الانم خبری ازش نیست

والا ۱ در هزار همچین مرداایی وجود داره اونم مال زمان دوستی و خوش خوشان نامزدی بعدش ۹۹ درصدشون سگنما ...

والا شوهرم انقد عاشقم هس که دیگه عشق و احترامش زبانزد هس، اما دوروز مریض بشم، هی میگه نخاب ها، مریض نباش ها، من و بچه می مونیم، یعنی خدای نکرده دوروز کامل بیفتم رو تخت، مطمئنم انقد غر میزنه که با اون حال پاشم در خدمت گذاری آماده بشم، منم فک کنم بیشتر برا رمان‌ها و فیلم‌هاست 😂😂

ددرست من سوال بیجا کردم اون چرا هرچقد میگم بامن مث س زن رفتارکن ن مرد نمیفهمه 😔 بعدم سر یحرف ک خود ...

مطمئنی عشق و علاقه ای بهت داره؟ یا فقط برا سرگرمی و وقت گذرانی و ببخشید عشق و حال بی تعهد میخادت؟ من فک کردم اولش، شوهرته

مطمئنی عشق و علاقه ای بهت داره؟ یا فقط برا سرگرمی و وقت گذرانی و ببخشید عشق و حال بی تعهد میخادت؟ من ...

پنج ساله باهمیم میخادم ولی بلد نیست رفتارکردنشو مغروره 

الان بنظرت بهش پیام بدم یا صبرکنم

پنج ساله باهمیم میخادم ولی بلد نیست رفتارکردنشو مغروره الان بنظرت بهش پیام بدم یا صبرکنم

والا اگه نطر منو میخای، میگم پر روش نکن، اونم بی تقصیر نبوده، تو زحمت کشیدی، براش تولد گرفتی، زیباترین لحظه ها رو براش ساختی، حداقل به حرمت ذوق و زحمت اون روزت باید با احترام باهات برخورد می‌کرد، یا زود کوتاه می اومد و نازت رو می‌کشید، نه که‌ زودتر از تو شروع به قهر کنه 

پارتنر من(دوست پسر معمولی نیست قرارمون ازدواج فعلا خانواده ها مخالفت کردن) اونم همینجوری بود ولی میدونستم از قصد نیست و واقعا نمیدونه چطور جنتلمن رفتار کنه پس خودم بهش گفتم رفتارت باید فلان باشه اونم گفت چشم و واقعا رفتارشو تغییر داد ولی کسی که بهش گفتی که رفتارش اذیتت میکنه و هنوز ادامه میده باید بهت بگم اگر دوستت داشت سعی میکرد دلتو بدست بیاره نه اینکه حتی حاضر نباشه رفتارش رو درست کنه

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊