2777
2789
عنوان

شاگردام تست زیست نمیزنن

517 بازدید | 56 پست

باهاشون کلاس دارم میگم هروز ۵۰ عدد تست زیست بزنید نمیزنند بعد میگن زیست بالای ۵۰ بزنیم نمیشه که آخه خسته ام کردن میگم استاد دیگه نمیتونیم تحمل نداریم خسته شدیم چیکارکنم آخه به خانواده هاشون خدا رحم کنه 

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشبد من یه سوالی داشتم من تو فصلای 3،4،5 دوازدهم مشکل دارم سختن برام اگه حذفشون کنم چند درصد کنکور ...

شاگردام حرف تو رو میزنن من توصیه نمی کنم تست خیز هست حتما بخونید 

هر روز ۵۰ زیاد میاد ب نظرشون بگو صب ده تا بزنید ظهر ده تا شبم ده تامدرسه اگه میرن بگو ۱۵ تا عصر۱۵ تا ...

نزن درنمیان که آخه سخته دیگه زیست 

ببخشبد من یه سوالی داشتم من تو فصلای 3،4،5 دوازدهم مشکل دارم سختن برام اگه حذفشون کنم چند درصد کنکور ...

میگن زیست گیاهی حذف کنیم یعنی حرصم میدن دخترا 😂😂

ببین متوجه شدم میگم مدرسشون چطوریه؟

چون اکثرا بچه های تیزهوشان و اینا بدون اینکه کسی بگه بهشون از همون دهم تست میزنن 

ولی بچه های دولتی مثل خودم دیر میوفتن تو مسیر کنکور 

اگه دهمن که عادیه،ذهنشونو پر کردن با اینکه نهایی مهمتره 

بهشون بگو که تا عمق مطلبو متوجه نشید نمیتونید نهایی هارد بالای ۱۹ بگیرید 

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬

ببین متوجه شدم میگم مدرسشون چطوریه؟چون اکثرا بچه های تیزهوشان و اینا بدون اینکه کسی بگه بهشون از همو ...

دولتی ندارن از دهم باهاشون بودم زیست دهم یازدهم قورت دادن زیست دوازدهم شل کردن نمیخونن درنیانا اگه زیست رو بالای ۵۰ نزنن میکشمشون🤣🤣