اره عزیزم
هر دوتاش فوق العادس ما بیشتر ساده میخوریم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
هویج رنده شده و اب گرفته شده ۲ پیمانه ( کمترم میشه زد)
مغز گردو خورد شده ( به دلخواه) ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
دارچین ۳تا۴ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ را با همزن انقدر بزنین تا کف کند سپس شکر را به همراه وانیل اضافه کنید و با دور تند همزن انقدر بزنین تا کرم رنگ و حجیم شود. سپس روغن را به مایع اضافه کنید
ارد، دارچین، نمک، پودر هل، بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید
مغز گردو خورد شده و هویج رنده شده را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود
کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید