2777
2789

بنظرم یباربیرون بخربخوراگه دوس داشتی ازین به بعدخودت بپز

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کافه؟

من ازیه مغازه کیک پزی توشهرمون خریدم کیکاش حرف ندارن ولی این کیکوواقعاخوشم نیومد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اصلا طعم هویج رو متوجه نمیشی البته من بیرون خوردم بوی زهم میداد

منم بیرون خوردم اصلا خوشم نیومد..ولی کیک سیب و دارچین..کیک شیره خرما خودم تو خونه درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
عزیزم میشه دستورشو بدید با خامه بهتره یا ساده؟

اره عزیزم 

هر دوتاش فوق العادس ما بیشتر ساده میخوریم 

شکر   ۱  پیمانه 

تخم مرغ  ۴ عدد 

روغن مایع   ۳/۴ پیمانه 

هویج رنده شده و اب گرفته شده   ۲ پیمانه ( کمترم میشه زد) 

مغز گردو خورد شده ( به دلخواه)  ۱/۲ پیمانه 

وانیل  ۱/۸ قاشق چای خوری 

دارچین  ۳تا۴ قاشق چای خوری 

پودر هل  ۱/۲ قاشق چای خوری 

بکینگ پودر   ۱ تا ۱/۲ قاشق چای خوری 

نمک  ۱/۸ قاشق چای خوری 

ابتدا تخم مرغ را با همزن انقدر بزنین تا کف کند سپس شکر را به همراه وانیل اضافه کنید و با دور تند همزن انقدر بزنین تا کرم رنگ و حجیم شود. سپس روغن را به مایع اضافه کنید 

ارد، دارچین، نمک، پودر هل، بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و در ۳ مرحله به مواد اضافه کنید 

مغز گردو خورد شده و هویج رنده شده را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شود 

کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره عزیزم هر دوتاش فوق العادس ما بیشتر ساده میخوریم شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۳/۴ پ ...

لطف کردی عزیزدلم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣