2777
2789

باید بخونی اگ توان ایستادن نداری میتونی نشسته بخونی ولی واجبه خونده بشه عزیزم 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝                          تیکر تولد دوسالگی پسرم 🤴

دقیقا همین وقتاس که اگ بتونی پاروی نفست بزاری و بخونی خدا حاجتاتو بیشتر از بقیه مواقع اجابت میکنه 

به این فک کن تو مشکلات چطور میری سراغش توقع داری سریع حرفتو گوش کنه اونجاهم سریع به حرف خدا گوش کن و پاشو تا شیطون بیشتر نتونسته روت تسلط پیدا کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بخونی اگ توان ایستادن نداری میتونی نشسته بخونی ولی واجبه خونده بشه عزیزم

نماز میخونم اما دور و سست یا نمی‌خونم نماز قبلی رو چیکار کنم چه طوری قضا بخونم

منم همینطورم، دست خودم نیست، قبلا سرم میرفت نمازم نمیرفت اما الان وقتی ناراحتم و حالم بده، خیلی خسته ام و نمیتونم عز سرجام بلند بشم یا وقتی شدیدا خوابم میاد نمیتونم نماز بخونم، و این خوب نیست

دقیقا همین وقتاس که اگ بتونی پاروی نفست بزاری و بخونی خدا حاجتاتو بیشتر از بقیه مواقع اجابت میکنه به ...

همش میگم باید سر وقت بخونم بازم نمیتونم 😑 صبح پا نمیشم خدا کمکم کنه تا بتونم تنبلی رو کنار بزارم

منم همینطورم، دست خودم نیست، قبلا سرم میرفت نمازم نمیرفت اما الان وقتی ناراحتم و حالم بده، خیلی خسته ...

یه خدا از خدا خجالت میکشم چیزی ازش طلب کنم میگم من ک برای خدا درست حسابی نماز نخوندم چه طور ازش درخواست کنم

یه خدا از خدا خجالت میکشم چیزی ازش طلب کنم میگم من ک برای خدا درست حسابی نماز نخوندم چه طور ازش درخو ...

نماز رو ک برای خدا نمیخونیم برای دل خودمون و‌ارامش خودمون میخونیم و این ربطی ب درخواست از خدا و ‌رد و‌قبولش توسط خدا نداره خداوند بزرگتر و بخشنده تر از اونه ک ب دعا و نیایش ما نگاه کنه و بخواد جواب نده، نماز خوندن فقط ب خودمون حس خوب میده همین! هیچ ربطی ب خوشحالی و  رضایت خداوند نداره