2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه میخوام مطمئن بشم

173 بازدید | 16 پست

سلام. شوهرم سر هر چیز کوچیکی با من بحث میکنه سرم داد میزنه. یه هفته اس من و بچه دو سالم مریضیم. باردارم هستم. همش میگه چرا خونه کثیفه چرا غذا درست نمیکنی. حالت تهوع دارم. همیشه ازم طلبکاره. خیلی وقته منو یه خرید نبرده. همش بابام برام پول میریزه کم و کسر نداشته باشم. بدن درد دارم همش میگه چرا هیچ کاری نمیکنی. نمیتونی به خاطر بارداری، دارو بخورم. به بچم میرسم خداروشکر بهتره. تو این یه هفته دو بار بد باهام دعوا کرده منم همش گریه میکنم. کلی با زحمت سوپ درست کردم. زد ریخت به در و دیوار. خسته شدم. همش میگه چرا حرفمو گوش نمیکنی. یه بار تو شاه عبدالعظیم باهم دعوای وحشتناک کرد پشت هم داد میزد فحش میداد دستمو میکشید و هی میگف مگه نمیگم بدو. همه تعجب کرده بودن. جلو خانواده ام، خانواده خودش سرم داد میزنه. همش مبگه چرا خونه اینجوریه. چند بار سر این که چرا نمازم اول وقت نخوندم باهم دعوای شدید کرده. خسته شدم. کمکم کنید. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سعی کن کارای خونه رو انجام بدی میدونم سختته با بچه کوچیک و بارداری...ولی حتماً سعی کن ناهار وشامت همیشه آماده باشه خونه هم به ظاهر تمیز ببین بعدش چه بهونه ای داره اگه بازم گیرداد دیگه این واقعاً مشکل داره باید حل بشه ان شاءالله مشکلت حل بشه با دوتا بچه سخته طلاق آخرین راهه

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
عزیزم سعی کن کارای خونه رو انجام بدی میدونم سختته با بچه کوچیک و بارداری...ولی حتماً سعی کن ناهار وش ...

اعصاب نداره. همه چی سر جاش باشه میگه چرا کتاب نمیخونی برا تربیت بچه، چرا تو تحصیلاتت، روی شغلی چیزی وقت نمیذاری

اعصاب نداره. همه چی سر جاش باشه میگه چرا کتاب نمیخونی برا تربیت بچه، چرا تو تحصیلاتت، روی شغلی چیزی ...

الان فهمیدم شوهرت میخواد بیشتر به خودت به بچه ش به خونه و زندگی برسی میخواد کدبانو خانوم خونه وپرانرژی باشی وپیشرفت کنی 😃ولی در واقع نمیتونه درست بیان کنه باداد و هوار ودعوا وعصبانیت اینارو بهت میگه .. سعی کن تنبلی رو بزاری کنار

الان فهمیدم شوهرت میخواد بیشتر به خودت به بچه ش به خونه و زندگی برسی میخواد کدبانو خانوم خونه وپرانر ...

اخه تو مریضی هم نمیتونه صبر کنه؟ امروزم رفتم ظرفا بشورم بدنم درد میکنه، لیوان شکست انگشتم از این ور تا اون ور برید. ذره ای براش مهم نیس باز باهام بحث کرد که این چه وضع خونه اس. 

الان فهمیدم شوهرت میخواد بیشتر به خودت به بچه ش به خونه و زندگی برسی میخواد کدبانو خانوم خونه وپرانر ...

چرا پس آبروم رو همه جا میبره؟ تو شاه عبدالعظیم، تو حرم هر جا باشه براش، اون دادش و تحقیر اش و سرزنشاش رو میکنه. که تو هیچ کار نمیتونی بکنی. تو فقط بلدی بچه بزرگ کنی و... 

اخه تو مریضی هم نمیتونه صبر کنه؟ امروزم رفتم ظرفا بشورم بدنم درد میکنه، لیوان شکست انگشتم از این ور ...

عزیزم نمیدونم تو چه شرایطی هستی ولی سعی کن قوی بمونی این مشکلاتیم که گفتی حل شدنیه وبرمیگرده به خودت انقد زود بفکره طلاق نباش اونقدریام که فکرمیکنی آسون نیست🌹