برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم
خدا یه نمونه اولیه از خاک ساخت هممون از خاک نیستیم که بعدش هم شما از آخرش بگو چطور این حجم از گوشت و ...
تبدیل به خاک نمیشه که خوراک مار و مور میشه
برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حضرت آدم رو از خاک افریده ما از اسپرم و تخمک ب وجود اومدیم 😁😁😁
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
اون گل اولیه فرق داشته.ولی جدا واسه منم سواله مگه میشه ادم از خاک باشه؟
برای منم عجیبه دقیقا چند ذنگ خاک وجود داره و رنگ پوست مردم کل دنیا هم شبیه همون رنگ خاکهاس
مثلا خاکی روشن ، کاخی متوسط، سیاه ، سرخ ، زرد و ...
حضرت آدم رو از خاک افریده ما از اسپرم و تخمک ب وجود اومدیم 😁😁😁
خب همون حضرت آدم یعنی بدنش با بدن ما فرق داشته پس اگه از خاک بودن چطور مجامعت کردن و بچه دار شدن