2777
2789

دایی بابام مرده. دارن میرن یه شهر دیگه. من داداشم نمیتونیم بریم امتحان داریم من ۱۷ سالمه اون ۲۴ اون وقت مامان بابام زنگ زدن به مامان بزرگم بیاد پیش ما😐😐. کلی باهاشون دعوا کردم یعنی چی من که همه کاری بلدم هم آشپزی هم جمع جور کردن. چرا این کار کردین آخه. بابام گفت نه حالا نمی‌خواد تنها باشید. یه طورایی بهم برخورده چون احساس کردم شاید نمیخوان من داداشمم باهم تنها باشیم. یعنی اینقدر بی اعتماد و کوته فکرن؟😐چون من غر زدم گفتم اشپزی که میکنم گفتن حالا مامان بزرگ اونجا باشه پیشتون خودت آشپزی کن...

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرت تا کجاها رفته 😂

خوبه که مگه درس نداری دیگه وقتتم برا آشپزی نمیره 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
به تو دارن. به داداشت اعتماد ندارن

مگه میشه؟ ادم باید از یکی‌چیزی بیینه که بی اعتماد باشه این بنده خدا خیلی پاکه

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

زمان درس خوندن خواهرم منو با خودشون میبردن راحت بشینه درس بخونه بمن رسید اونو میذاشتن ور دل من 

نه تو تنها خطر داره😐

پدر مادرا عجوبن گاهی خودشونم دلیل خاصی ندارن تو بد به دلت رانده

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

کوته فکری نیست 

نمی‌دونم چرا ولی همیشه نگرانن خانواده ها انگار بلای آسمونی نازل میشه 

بابای من ی بار دستش شکست عملا دستش له شده بود دقیقه ای ی بار زنگ میزد نترس الان میام خونه اونوقت ساعت تازه ۸ شب بود 😐😂 

فکرت تا کجاها رفته 😂خوبه که مگه درس نداری دیگه وقتتم برا آشپزی نمیره

نه مشکل درس آشپزی نیست. بابام خیلی عجیب نمیزاره هرچی باهاش حرف زدم گفت هرچی دوست دارید بخرید بخورید هرکاری میکنید بکنید حالا مامان بزرگم باشه 

قطعا بر میایید اینو هم مادرتون می‌دونن هم پدرتونبحث بی اعتمادی نیست پدر و مادر برای راحتی خیال خودشو ...

اخه همکلاسی هام تنها میمونن خونه خانواده هاشون میرن مسافرت.😫