من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ایراد ویرایشی نبود از محتوا ایراد گرفت منم توجیهش کردم چمیدونم دیگه لابد بیکار بود که کامل خونده بود
بعضی داورها گیر هستن روال ما اینجوری بود که چهار پنج نفر معرفی می کردن و بعد باید می رفتیم صحبت می کردیم ببینیم کدوم یکی قبول می کنه برای من یکی خودم انتخاب کردم راضیش کردم با اصرار اون یکی جز همین بیکارها بود همش ایرادهای الکی
بعضی داورها گیر هستن روال ما اینجوری بود که چهار پنج نفر معرفی می کردن و بعد باید می رفتیم صحبت می ک ...
نه دانشکده ما کلا تو جلسه هفتگی خودشون داور رو انتخاب میکردن حتی حق انتخاب استاد مشاور هم با ما نبود فقط راهنما رو خودمون انتخاب میکردیم کلا دانشکده سختگیری داریم پایان نامه من تلفیقی از حقوق ایران و انگلیس بود داور میگفت باید با حقوق فرانسه و بقیه کسورا هم مقایسه میکردی که دیگه استاد راهنما هم صداش دراومد که دانشجو ارشد واقعا این از عهدش خارجه تازه همونم کلی اذیت شدم سر ترجمه ها تقریبا منبع فارسی نداشتم همش از انگلیس بود
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
عزیزم چقدر زمان گذاشته بودین برای پایان نامه؟ منظورم چقدر طول کشید از صفر تا اتمامش
ببین من خودم چون شاغل بودم و شعلم مرتبط بود،پروژمو قسمت اعظمش مربوط به یکی از سرکتای زیر مجموعه ای که امور مالیش دست خودمه بودش،وروی اون با توجه به موضوع پایان نامم کار کردم،بااین حال۳ماهی وقت گذاشتم،ولی اگه اسناد قبلا خودم روشون کار نکرده بودم،اولا که مسلما اون اطلاعات بهم نمیدادن،اگرم میدادن،خیلییییی بیشترز اینا باید روش کار میکردم وشاید بازم در اخر به این تکمیلی درنمیومد