2777
2789

منو همسرم ۱۵ساله ازدواج کردیم  همسرم اسفندماه ۵۰ سالش میشه ومن امسال ۳۱ سالم شد اینکه چجوری بااین تفاوت سنی ازدواج کردیم واینا بماند ماجرای دور درازی داره من خیلی کم سن بودم وبه قول خودش اون منو بزرگ کرد تواین سالها هرگز دعوای جدی یاقهرطولانی نداشتیم

امروز بعدنهار من اهنگ شاد گذاشته بودم توحال داشتم میرقصیدم شوهرمم داشت اماده میشد بره سرکارش گفتم بیا برقص بیا گفت دیرم شده ماشین دم دره کنار جاکفشی بود خم شده بود داشت کفشاش میپوشید پشتش داده بود بالا منم درحال رقص رفتم طرفش با باسنم زدم به پشتش با کله خورد به جاکفشی جاکفشی ام دی اف لبه هاش خیلی تیزه اصلا فکر نمیکردم تعادلش ازدست بده فکر کردم حواسش بوده دارم میام طرفش نشست همونجا هرچقد گفتم ببینم چی شده جوابم نداد دستش روصورتش بود دیدم دستش رو دماغش خونی شده هی میخواستم دستش بردارم اجازه نمیداد میگفت برو کنار پسرم واسش لیوان اب اورد اب وخورد من رفتم اب قند درست کنم دیدم چندتا دستمال کاغدی برداشت ورفت سرکارجوابم نداد زنگ زدم پیام دادم بی محلی کرد 

الان پیاماش میزارم خیلی اعصابم خرابه 😓

ببخشید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱