2777
2789

حالم داغووونه یکماهه خونه بابامم 😭😭😭😭

شوهرم معتاد شده خیلی اخلاقش بد شده بود کار نمیکرد تنبل شده بود منم زدم ب سیم اخر اومدم اینجا 

الانم پدر مادرم میگن نرو بمون طلاق بگیر 

دوتا داداش مجرد بداخلاق دارم ی خواهر نامزد دارم ک شاید بهم بزنه و کات کنه با نامزدش 

استقلال مالی ندارم پول ندارم اصلا و اصلا نمیتونم الان جدابشم

شوهرمم خوب بود خیلی عاشقم بود یهو زندگیم نابود شد 

درک داشت مهربون بود خوب بود 

خانوادش خیییییییلی بدن خیلی پستن الان نمیبرن ترکش بدن 

بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟

بچه نداریم ۲۷سالمه اون ۳۲ 

خانما توروخدا کمکم کنیدددد😭😭😭😭😭😭😭😭

حالم بدددددده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا این سن معتاد نبود یهو معتاد شد؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

منم میخواستم یه جایی برای ترک معرفی کنم. اسمش کنگره هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

عزیزم واقعا متاسفم خیلی سخته شاید هیچوقت نتونه ترک کنه 

و شایدم اگه بخواد بذاره کنار

کلا بین این افراد ترک کردن چیزی نیست که ثبات داشته باشه براشون، هر لحظه ادم میترسه

چندوقته دچار شدن؟ 

اگر میتونید بعد از جدایی کار کنید و خانواده فشار‌ نمیارن

آینده خودتون خیلی مهم تره

باهاش صحبت کردید؟ 

یک اینکه باید خودش بخاد  

دوم اینکه بعد از ترک باید جلسات ان ای رو بره تا وسوسه نشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

تا این سن معتاد نبود یهو معتاد شد؟

اگ با عشق ازدواج کردین و تازه معتاد شده   حیف جوون کمکش کنین اگ  نخواست یا دوباره برگشت سمت مواد  جدا بشین 

بهش فرصت بدین خودتون کمکش کنین منتظر کمک دیگران نباشین هر چند اگ خانواده خودش یا خانواده شما کمک کنن و با شما همکاری کنن زودتر و بهتر برای ترک نتیجه میگیرین