2777
2789
عنوان

چه غلطییی کنم پسره رفت خودشو بکشه

138 بازدید | 13 پست

وایییی بدبخت میشم هیچوقت خودمو نمیبخشم

مدتهاست هر روز داره منو قانع میکنه دوسم داره

کارایی کرده برام اصلا غیر قابل باور نمیتونم بگم

امروز دوباره خندیدم گفتم الکی میکی

از عصر میگفت دیگه تمومه همه چی و هر چی اکانت کاری و غیر کاری داشت دیلیت زد 

الان گفتم نمیام تماس قطع کرد رفت 

به خدااا بچه نیست سی سه سالشه تحصیلکرده میدونم این غلطو میکنه

ازم دووره ،گوشیش انتن نمیده چیکار کنم یاخدا😭😭😭

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بخدا دنبال تاپیک جنجالی نیستم شاید بعضیا بشناسن منو اینجا

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیکشه گول نخور دوبار با این طناب افتادم تو چاه

بچه و کم عقل و حرصی بود میگفتم اشتباه میگه

ولی با خانوادشم بحثش شده بود 

چه غلطی کردم الکی بزرگ کردم قضیه رو

کاش الکی میگفتم باشه باشه 

امیدوارم کاری نکنه هیچکی نداره اون شهر😭

خب چرا باورش نکردی که عصبی شه=/نگران نباش کاری نمیکنه

آخه من نمیتونم ب عنوان کیس ازدواج ببینمش

امروز حرفای عجیبی از از اون ادم درونگرای منطقی بعید بود 

وای خدایا اسیبی ب خودش نزنه مادرشم نیست اونجا😭

نمیکنه مطمئن‌باش

متاسفانه جدیدا یکی از اشناهای داروساز بخاطر دختر خودکشی کرد.

خیلی میترسم 

آخه من نمیتونم ب عنوان کیس ازدواج ببینمشامروز حرفای عجیبی از از اون ادم درونگرای منطقی بعید بود وای ...

نگران نباش عزیزم

باورش کن

انشالله جوابتو میده 

ختم بخیر میشه 

پایدار باشین 

آرامشتو حفظ کن آب بخور 

براتون حمد میخونم💗

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

عزیزم پسره ذهن بیماری داره که میخواد همچین کاری کنه.....این دقیقا یعنی چی؟؟ من اگه از جنس مخالف نه شنیدم باید برم بخاطرش خودمو بکشم؟؟؟ عزیزم یه استاد معنوی دارم که خودش مرده و گفته پسری که اینطوری دختری رو بخواد مطمئن باش آخرش وقتی که دختر رو بدست آورد رفتارش باهاش سرد میشه و شروع میکنه به بی احترامی کردن به دختره....شاید اول رابطه هیجان انگیز باشه ولی کم کم که آب از آسیاب بیوفته و همچی عادی بشه کم کم سرد میشه.....این جور پسرا دقیقا میخوان از دخترا به عنوان یک مسکن برای پوشاندن درد هاشون استفاده بکنن پس گول نخور که عاشق شدم فلانه بهمانه..... یک معتاد هم اگه موادش جور نباشه خودش رو به آب و آتیش میزنه 

عزیزم پسره ذهن بیماری داره که میخواد همچین کاری کنه.....این دقیقا یعنی چی؟؟ من اگه از جنس مخالف نه ش ...

هوف والا نمیدونم من اصلا کاری نداشتم

همین حرفا رو بهش میگفتم 

اون هی میگفت تو عشق و علاقه منو مسخره میکنی ،باور نمیکنی 

تا رسید به اینجا

امیدوارم واقعا شوخی کرده باشه فقط...