2777
2789
عنوان

استوری میزاره ولی پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
ببین اگه می خوای برو ازش بپرس ممکنه جوابی که میده داغونت کنه اما اگه محکم باشی خودت رو می سازی...باز ...

ولی نظر من این هست.

محکم باشی و تمومش کنی ببین اوایلش سخته اما اگر خودت رو دوست داشته باشی خیلی موفق و خانوم میشی.

نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی خب یه جورایی من خیلی الان از خودم راضی و خوشحالم عاشق خودمم...

این رو چندین بار توو این سایت نوشتم...

همه چیز از درون خودت شروع میشه

تا عاشق خودت نباشی عشق رو نمی تونی بیرون از خودت تجربه کنی حس واقعی و آرامشی که داره رو نمی تونی بدست بیاری...

خوب فکر کن قبل کارت

یه خانوم کاریزماتیک قبل کاراش فکر می کنه و ارزش خودش رو در نظر می‌گیره ارزش خودت رو برای کسی بذار وسط که جس آرامش و عشق با حال خوب رو باهاش تجربه کرده باشی‌.

راستش هیچوقت وقتی می گفت هیچکس رو اندازه تو دوست ندارم باورش نکردم ندای درونم باورش نداشت آخرش هم کات شد ولی خب می‌ارزید من خانوم شدم

در ادامه پیام قبلم...بین دوست داشتن و انتخاب فاصله زیادی هست.گاهی وقتا کسی رو دوست داریم ولی انتخابم ...

خیلی قشنگ بود👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اگه میدید جواب میدادتا الان اون پیام رسان اصلا آنلاین نشده

عزیزم ادم وقتی یکیو دوس داشته باشه مگه مهمه ک کی اول پیام میده؟شاید اونم مشکلی براش پیش اومده نتونسته پیام بده اما توقع داشته شما پیام بدی خبر بگیری

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
این متن خیلی آگاهم کرد

عالی بودواقعا👌🏻

عزیزم ادم وقتی یکیو دوس داشته باشه مگه مهمه ک کی اول پیام میده؟شاید اونم مشکلی براش پیش اومده نتونست ...

منظورم این نیس ک پیام ندم

ولی بنظرت یکی میتونه در حدی دستش بند باشع که تا یه ماه حتی نتونه یه ثانیه یه پیام بده بگه نمیتونم خدافظ.. 

منظورم این نیس ک پیام ندمولی بنظرت یکی میتونه در حدی دستش بند باشع که تا یه ماه حتی نتونه یه ثانیه ی ...

میفهمم چی میگی اما همیشه اونطور ک ما فکر میکنیم نیس..