maaaahhhh81 مدیر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1332 عنوان حقوقش چه قدره یعنییی😖 | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 18 پست بچه ها من به خواستگاری دارم سه جلسه صحبت کردیم ولی من روم نمیشه بپرسم حقوقشوتو وزارت دفاع کار میکنه حدودا دو سه سال سابقه داره شما میدونید حدودا چه قدر میگیرنتو قسمت اداریه داره ارشدشم میخونه ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ... دیروز | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaahhhh81 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1332 نه عزیزم مجردم.کلینیک ها٫ مرکز مشاورهچون رشتمه از استادمون شنیدم کامل وضعیت مالی طرفین اینا بررسی می ... آره آخه مراکز فرق دارهمثلا یه سری مراکز مشاوره قبل ازدواج هستن تو سه جلسه با چند تا آزمون شخصیت و ... مشاوره میدن ولی مشاوراش روحانی و مذهبینیه سری هم که کلینیکه ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ...
maaaahhhh81 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1332 حق داری چرا ندونی.. آره میگم که بالاخره میپرسمهمین طوری خواستم ببینم کسی میدونه وزارت دفاع حقوقش چه جوریه؟ ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ...
رویاهای_من۷۸ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 2661 آره آخه مراکز فرق دارهمثلا یه سری مراکز مشاوره قبل ازدواج هستن تو سه جلسه با چند تا آزمون شخصیت و .. ... نههه اصلا منظور من جاهای مذهبی نیست. و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
maaaahhhh81 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1332 نههه اصلا منظور من جاهای مذهبی نیست. اهاآره متوجه شدم جه جاهایی رو میگی ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ...