2777
2789
عنوان

داییم زنگ زد و اصرار کرد ک برگرد سر زندگیت 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست

معذرت میخوام ولی همه اطرافیانت یه مشت ادم بیمار و روانی هستن

اخه کدوم ابلهی بچه ۱۲ ساله شوهر میده اونم ب یه پسر پدوفیل ۲۱ ساله🤯

خدا از همشون نگذره دنیا رو هم ب پات بریزن محل نده 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
پس عاقلی ک بچه نیوردی ازش ک بمونی بسازی اگه هیچ جوره راه ندارع درست بشع جدا شو و زندگی جدید بساز کلی ...

اره عزیزم همون اوایل عروسی سرمو خوردن ک بچع بچه خدا رو شکر میکنم ک جو بچگی خودم منو نگرفت و بچه نیاوردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خالم به خونم تشنس اگه ولش کنن تیکه پارم میکنه بس ک وحشیهدرسته دقیقان بچه ندارم خداروشکر میدونم ا ...

برگرد پیش خوانوادت ادامه تحصیل بده 

لطفا روی پای خودت وایسا ازت خواهش میکنم ربطی بمن نداره اما باعث میشه یه خانم دیگه که درآمد خودش رو به کشورمون اضافه بشه 🤍

معذرت میخوام ولی همه اطرافیانت یه مشت ادم بیمار و روانی هستناخه کدوم ابلهی بچه ۱۲ ساله شوهر میده اون ...

میدونم عزیز دلم همشون احمقن از منم یه بیمار روانی قرصی درست کردن 

میدونی ک اگه حتی یزره هم سطح عاقلیت از بقیه بیشتر باشه باید جون بدی بینشون 

اونا ازم میخواستن بچه دار بشم و تا اخر عمر کلفتی مادر شوهرمو بکنم چون کوتاه نیومدم ازم متنفر شدن

اره عزیزم همون اوایل عروسی سرمو خوردن ک بچع بچه خدا رو شکر میکنم ک جو بچگی خودم منو نگرفت و بچه نیاو ...

آفرین بهت خداروشکر 

منم بخت اعتماد پیدا کردم وقتی می ب درد زندگی نمیخوره پس جدا شو اونم براش دختر زیاده بچه هم ندارید ک دلتون بسوزه برو دنبال خوشبختی خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برگرد پیش خوانوادت ادامه تحصیل بده لطفا روی پای خودت وایسا ازت خواهش میکنم ربطی بمن نداره اما باعث م ...

برگشتم عزیز دلم الانم دارم کار میکنم جون میکنم تا برای پول دستمو پیش کسی دراز نکنم چند وقت دیگه ام درسمو شروع میکنم