2777
2789
الان در چ وضعیه من راضیم بگه برو

ببین من نمیدونم چند وقته با همسرتون زندگی میکنین و از کی اعتیادش شروع شده.

ولی اینو خوب میدونم ک مردا هیچوقت یادشون نمیره که کی تو سختیا کنارشون بوده

نه فقط مردا

کلا همه آدما اینجورین. میدونم خیلی برات سخته چون بابای خودمم معتاد بود، ولی سعی کن پاش بمونی

به زندگی بعد از ترک کردنش می ارزه🤌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمک عزیزم یک بار دو بار سه بار نه بی نهایت استارتر باید دلش به حال خودش بسوزه پدرشوهرشش حق داره ما خ ...

هرویین خیلی سخته ترکش یعنی طرف پدرش در میاد برا اونم راحت نیس

ما تو زندگی خودمون چقدر دقت میکنیم کاری نکنیم که تحقیر بشیم اونم میخواد ولی نمیتونه

دایه دلسوزتر از مادر نشو بزار بهش بر بخوره اماتوهم سرکوفتش نزن .فقط کنارش باش ی لیوان آب برایش ببر اگه حرفی زد بگو هم دلم براتو‌میسوزه هم بابات فکر کن بچه خودت این بلا مبتلا بشه... ولی زیاد حرف نزن فکر کنه باش آدم بده اس

الان در چ وضعیه من راضیم بگه برو

میگه ترک کردم ولی شک دارم نمیتونم بش اعتماد کنم ولی قسم میخوره ترک کرده خدامیدونه باز دروغ میگه یانه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

تا جایی که می‌دونم هرویین ترک نداره. خیلی سنگینه. خط آخره. خودتو حروم نکن. دلت نسوزه. ده بار ترک نکرده، بازم نمیکنه. اون مدارهای مغزیش بر اساس دوپامین دریافتی از مواد شکل گرفته. دیگه درست بشو نیست. بیا بیرون. اینکه میگی من برم دیگه چیزی نداره، خب انتخاب خودشه. تو چی داری تو زندگیت؟